Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

STX GDN-30-300-4-AP w aucie ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

STX GDN-30-300-4-AP w aucie ??

Witam

Szukam nie drogiego głośnika do autka kolegi tj. do astry II. Głośnik ma być tani a dobry :wink: bo on nie uznaje wkładania sprzętu który przewyższa wartość autka. Pisząc tani chodzi mi o około 200zł i najlepiej coś 10' w nie dużej obudowie aby bas był szybki i dotkliwy chodziarz 12' tez nie pogardzi.
    Moja pierwsza myśl to STX GDN-30-300-4-AP – w przedziale cenowym się mieści a podobno potrafi dość ładnie zagrać w obudowie powiedzmy max te 40l BR tylko nie wiem jak z jego zapotrzebowaniem na moc bo 300 RMS to już sporo i przydał by się piecyk z tymi 200W RMS a z tego co pamiętam on ma tylko jakiegoś balupunkta 4 x75 to niech w mostku ma te 150W RMS.
    Może ktoś woził taki głośnik a aucie i może coś powiedzieć ?

Pozdrawiam

zrobilem suba na tym glosniku koledze do golfa mk3
    glosnik faktycznie gra szybko i dosc zroznicowanie
    potrafi poteznie zagrac juz wlasnie na blaupunktach (ja go testowalem na wyjatkowo nie udanym GTA470 i bylo OK)
    ma jednak jedna spora wade ktora u mnie go dyskwalifikuje - brak zejscia :???:
    do techno moze byc. ale do D&B juz mi brakuje zejscia a o "czarnej muzie" to zapomnij - nie ten typ grania :P

Skomentuj

Akurat kolege słucha Prodigy a tam bas jest dość szybki ale zejście tez lubi więc pewnie odpada :sad:
      Dodam że może być jakaś używka w ładnym stanie :grin:

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item642393979_..._400w_bcm.html
        Wzmak to porażka, ale skrzynka warta uwagi

Z takim budżetem to chyba tylko jbl gt3/gt4(aktualna seria cs) pozostaje, głośniki łatwe do napędzenia, a w closecie myślę, że będzie potrafił kopnąć.

Skomentuj

Czaruję...
        X