Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co do bagażnika - passat b3 kombi

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co do bagażnika - passat b3 kombi

Zmieniam swojego passacika na nowa gablotę a paska odziedzicza po mnie brat z tym że sprzęcik zabiera w bracki lubi basik :wink: Co w miare taniego możecie polecić (sub + wzmak). może być i skrzynia aktywna aby (jak to brak mówi) ładnie waliło.

Zamieszczone przez krzyhoo9
    Co w miare taniego możecie polecić (sub + wzmak)
    czyli ile?
    Jaka muza?

Skomentuj

w 350zł musiało by się zamknąć
      muzyka wszelaka ale przeważnie dance, techno, trochę popu

Skomentuj

na allegro sa 2 tonsile 12" po 50zl/szt
        kup oba i do tego jakis tani wzmacniacz 4 kanalowy i bedzie
        Zamieszczone przez krzyhoo9
        ładnie waliło
        :twisted:

Skomentuj

Ja w B3 Kombi mam Mivoca Xaw210 (dorwałem tanio) do tego obudowa 20L strojona na 40Hz i gra to hmm za dobrze chyba :) Bass schodzi nisko (nie jakoś super ale ja niżej nie potrzebuję), gra donośnie i działa dobrze przy 100W RMS. Tyle że zamiast tylnej rolety (tej skai czy czego tam) zrobiłem ze sklejki 4mm sam i chyba to dodatkowo wpływa na dzwięk.
          Pamiętaj też by usztywnić tablicę z tyłu i ten plastik czarny pomiędzy drzwiami bo jak gra sub to te plastiki też zaczynaja.

I mam pytanie, czemu slychać pierdzenie jak gra SubWoofer w okolicy BassReflexa ? Za mała srednica czy coś innego ? (srednica to 8cm bodajże)

Skomentuj

Zamieszczone przez Bullseye
            I mam pytanie, czemu slychać pierdzenie jak gra SubWoofer w okolicy BassReflexa ? Za mała srednica czy coś innego ? (srednica to 8cm bodajże)
            srednica OK
            tak wiec masz tunel za blisko scianki lub czegos innego - np wytlumienia

Skomentuj

Problem w tym, że nie ma różnicy czy BR jest rurką do środka (około 5-6cm od ścianki tylnej) czy na zewnątrz (odległość wtedy to około 24cm).

Skomentuj

strojenie mielismy niewiele nizej wiec nie powinno byc problemow :???:

zaokragl krawedzie to powinno troche pomoc

Skomentuj

Czaruję...
                X