Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Audio Do Skutera

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No właśnie mi chodzi o to że ma grać szerokopasmowo co mi z suba I tu wiem że marian mówił że niemam patrzeć na te największe bo to nie świadczy wcale że najlepiej zagrają więc jakie polecacie ??

[ Dodano: 2009-06-21, 15:03 ]
    Głośnik to wsadzę chyba ten Tesla ARZ 6604 4 ohm za tą cenę naprawdę bardzo dobry wybór.

Tylko koledzy jaki wzmacniacz do tego ??

[ Dodano: 2009-06-21, 15:06 ]
    chico, kolejny a widziałeś kiedyś taka pierdzawkę jak koło ciebie przejeżdża 100km/h byś się zdziwił z ta pierdziawką może dla ciebie to jest jeśli nie chcesz pomagać nie nabijaj postów i siedzi cicho. A co w motocyklu gdzie zamontujesz jakiś większy głośnik <glupek> tam nawet niema kufra

Skomentuj

Zamieszczone przez Mati_Speed
      [ Dodano: 2009-06-21, 15:06 ]
      chico, kolejny a widziałeś kiedyś taka pierdzawkę jak koło ciebie przejeżdża 100km/h byś się zdziwił z ta pierdziawką może dla ciebie to jest jeśli nie chcesz pomagać nie nabijaj postów i siedzi cicho. A co w motocyklu gdzie zamontujesz jakiś większy głośnik <glupek> tam nawet niema kufra
      Watpie aby sie to kiedykolwiek zdarzylo ;-)

Nabijac posty? Nie rozsmieszaj mnie prosze Cie, sprawdz sobie ile lat jestem na forum i ile mam postow. Jesli juz to zrobisz to latwo sie domyslic, ze jestem czytelnikiem a nie pisarzem ;-)

A co motocykla to chodzilo mi o to, ze siadajac na niego nie bedziesz mial juz pomyslow pokroju 'audio w skuterze' a nie o to, ze zamontujesz do niego wiekszy glosnik!

Skomentuj

xm 2020.

Skomentuj

chico, no jeżeli nie interesujesz się motoryzacją nie wiesz jak jest zbudowany skuter to poprostu nie musisz komentować tego co chcą zrobić inni ;/

Skomentuj

A co ma do rzeczy budowa skutera? Motoryzacja sie poniekad interesuje i z tego co wiem to skuter powinien miec kaganiec na 50km/h a Ty tu o jakis 100km/h piszesz? Jesli przekracza ta predkosc to w swietle prawa powinienes miec na niego prawo jazdy kategorii A. Masz?

Skomentuj

chico, A1 od 16 lat ;/ i mozesz jeżdżić takim czymś Na A1 można 125cc sobie ciskać

[ Dodano: 2009-06-21, 15:28 ]
              Jak sie tym nie interesujesz nie zadawaj głupich pytań bo to nie forum o tym aby pisać o prawach jazdy tylko proszę o radę w spr zestawu.

Skomentuj

wstawilbym jakies wspolosiowe 13-16 z dobrym kickbasem i tyle... bez jakiegos suba czy cos.. tak zeby chociaz troche basu z tego pudla pod dupskiem bylo

Skomentuj

Teraz to chodzi o sam wzmacniacz bo głośnik to juz wiem jaki wybiorę ;/

Skomentuj

Mati_Speed, wiesz jak wygląda lutownica? (nie traktuj tego jak atak, bardziej żart :) ) Bo można użyć jakiegoś tda na 12V... Na przykład TDA 1554 (scalak dwa kondensatory plus troszkę drobnicy i już... A zasilanie prosto z aku... http://www.laro.com.pl/index.php5/sk...l_sca_ser/2840

Skomentuj

Ja znalazłem cos takiego http://www.allegro.pl/item658786787_...adiatorem.html ale czy opłaca sie za tą cenę skoro są gotowe z kablami po 70 zł ??

Skomentuj

nie ruszy na zasilaniu ze skutera. Za niskie napięcie, a poza tym wymaga zasilacza symetrycznego.

Skomentuj

To może ten ma już kable itp tylko nie wiem jak z jego mocą http://moto.allegro.pl/item647823247...akcesoria.html

Skomentuj

Moc to pare-parenascie wat zapewne.

Skomentuj

Tylko ze nikt nie zauwarzył ze w skuterze akumulator jest na 6v a nie 12v i jesli chcesz zeby to grało skuter musi cały czas byc odpalony to sie to samo co w samochodzie
                              W skuterze aku sie szybko rozładowywuje nawet nie da sie zostawic na właczonych swiatłach bo kilka minut i nie ma aku
                              Ja w swoim suzuki mam juz taki aku ze jak zostawie na kilka dni to juz nie odpale ze startera

Skomentuj

ciora, może weź tak zmierz sobie gorączkę nie będę teraz szedł robił dla ciebie zdjęcia akumulatora w skuterze ;/ A suzuki nie dziwie się skala 1:500 na pilota to może i masz takie akumulatorki ahhh
                                LUDZIE JAK NIE WIECIE TO NIE PISZCIE BZDUR BO JESZCZE KTOŚ W TO UWIERZY :shock: :shock:
                                w aucie masz alternator ja mam prądnice róznica jest taka że alternator ma większą sprawność i na wolnych obrotach nie przygasają aż tak swiatła co można zauważyć na pierwszy rzut oka w skuterze , ale gdy się przegazuje to wszystko jest OK.

Skomentuj

Sprawdziłem i rzeczywiście jest 12v myslalem ze jest 6v
                                  To jak bedzie ci brakowac mocy to bedziesz podkrecał pobroty i zagłuszał praca silnika dobry pomysł
                                  TO nie lepiej wziac agregat spalinowy i bedziesz miał to samo w czasie jazdy i tak nie słuchasz.

Skomentuj

Zamieszczone przez ciora
                                    TO nie lepiej wziac agregat spalinowy i bedziesz miał to samo w czasie jazdy i tak nie słuchasz.
                                    Tak wsadze go do plecaka świetny pomysł. NAPEWNO NIE

Skomentuj

Tak to jest jak sie nie ma samochodu i sie kombinuje jak zaszpanowac przed kolegami z gimnazjum
                                      Ciekawe z czego dasz sygnał z telefonu czy mp3 playera??
                                      Dla mnie to nic fajnego słuchanie musyki przy stuku 2-u suwa

Skomentuj

ciora, Muzyka bedzie z tela przez jacka.
                                        Nie nabijaj postów tylko pytam sie o ten wzmacniacz bo z tych ich opisow nic nie mogę sie dowiedzieć piszą to co chcą...
                                        A akurat mam 4-suw

Skomentuj

cudny90, kurwa mać czy wy nie rozumiecie co się do Was mowi to nie forum jakieś mielocha że macie komentować skuery bo sie gowno na tym znacie z tego co widze a komentujesz ?? Na oczy silnika nie widziałeś a piszesz.

Chodzi o audio to pisz sensownie w temacie a nie wkurwiasz ludzi jaki ty mądry a tak naprawde gowno wiesz.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X