Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Półka do magnata 694

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Półka do magnata 694

Witam tak jak w temacie.Mam magnaty 694 classic zamontowane w półce.Pytanie brzmi czy jeśli zrobię nową półkę a pod nią obudowę tak że głośniki będą szczelnie zamknięte to poprawi sie ich wytrzymałość mocowa,i czy takie coś ma sens?

Zamieszczone przez joint32
    czy jeśli zrobię nową półkę a pod nią obudowę tak że głośniki będą szczelnie zamknięte to poprawi sie ich wytrzymałość mocowa
    tak
    Zamieszczone przez joint32
    czy takie coś ma sens?
    nie

Skomentuj

Dlaczego nie ma sensu.Przecież zrobić taką półkę to pikuś(pan pikuś :grin: )

Skomentuj

jak chcesz to rob - w koncu sam lepiej wiesz :P
        nie ma to sensu bo nie ma najmniejszego sensu wkladanie glosnikow w polke :P

Skomentuj

nie ma to sensu bo nie ma najmniejszego sensu wkladanie glosnikow w polke :P
          Skoro nie ma sensu wkładanie głośników w półkę to dlaczego praktycznie wszystkie samochody fabrycznie je maja tam zamontowane nie rozumiem tego :?:
          czy ci wszyscy specjaliści projektanci wnętrz samochodów co wkladaja głosniki w półke nie wiedzo co robio :?:

Skomentuj

Zamieszczone przez mych3
            Skoro nie ma sensu wkładanie głośników w półkę to dlaczego praktycznie wszystkie samochody fabrycznie je maja tam zamontowane nie rozumiem tego
            pokaz mi taki samocho?! widzialem tylko JEDEN samochod z FABRYCZNYM naglosnieniem w polce :]

Zamieszczone przez mych3
            czy ci wszyscy specjaliści projektanci wnętrz samochodów co wkladaja głosniki w półke nie wiedzo co robio
            to akurat projektuja inzynierowie ergonomii lub co gorsza - ekonomisci a nie elektroakustycy :P

Skomentuj

Nic nie mówiłem że wiem lepiej.Głośniki są w półce.Chcę tylko zrobić pod nimi obudowę(pod półką)tak że głośniki będą w obudowie,i o takie coś pytam.

Skomentuj

no to rob

Skomentuj

Czaruję...
                X