Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sub do Skody Felicii

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez ploter
    Helixy zasilane radiem Pioneer DEH 2120 UB (4X22W RMS) jedno wyjście RCA brak sterowania subem :( Jak narazie nie potrzebuję 4 kanałówki. Strasznie mnie fundusze trzymają. Mam na oku nówkę wzmacniacz BLOW (180zł u mnie w mieście w sklepie)

http://blow.com.pl/index....902&visit_type=

A do używek nie mam przekonania :(
    mówisz że nie masz funduszy i potem wyskakujesz z Blowem jakimś :|
    Za ~100zł można mieć używaną 4 kanałówkę.

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
      nie kupuj nic w ciemno - tylko sprawdzone konstrukcje
      no i koniecznie 4 kanaly
      Zobaczę najpierw ilę funduszy będę miał :) po drugie co zrobić z głośnikami w półce (które musiałem zamontować bo poprzedni właściciel miał 16 tylko jedną spaloną tylko w półce i trzebabyło szymś dziury paskudnie wycięte zakryć )
      Czy zostawić głośniki czy wyjąć, zostawić maskownice a bass będzie przez dziury dostawał sie do wnętrza :)

Zamieszczone przez takero
      mówisz że nie masz funduszy i potem wyskakujesz z Blowem jakimś
      Piszę tylko ze mam na oku :) a nie że mam w domu zakupioną :)

Skomentuj

Zobaczę najpierw ilę funduszy będę miał :) po drugie co zrobić z głośnikami w półce (które musiałem zamontować bo poprzedni właściciel miał 16 tylko jedną spaloną tylko w półce i trzebabyło szymś dziury paskudnie wycięte zakryć )
        Czy zostawić głośniki czy wyjąć, zostawić maskownice a bass będzie przez dziury dostawał sie do wnętrza :)
        na allegro za jakieś 50zl kupisz pewnie półkę bez otworów.

Piszę tylko ze mam na oku :) a nie że mam w domu zakupioną :)
        Alpierda DW też na oku miałeś A za 100zł niecale można wyrwać stxa 30 200 4 AE :P Miałem przez pewien czas w samochodzie - świetny.

Skomentuj

Alpierda DW też na oku miałeś
          zawsze mozna sprzedać :) i wstawić np. tego STXa ale czy Estradówka sie sprawdzi w aucie ?? :)

Ze wzmacniaczy to szukam AXTONA, Blaupunkta lub Ravelanda bo gdyby kasa nie była problemem to bym kupił Carpowera HPB

Skomentuj

zawsze mozna sprzedać :) i wstawić np. tego STXa ale czy Estradówka sie sprawdzi w aucie ?? :)
            tylko budę masz już zrobioną pod alpierda :P
            Jaki ma litraż ?
            Ile dałeś za alpierda ?
            Sprawdza się doskonale - ma niesamowity wykop,niezłą muzykalność, potrafi zagrać nisko i ma urozmaicone brzmienie - jak za tę cenę rewelka.
            Ze wzmacniaczy to szukam AXTONA, Blaupunkta lub Ravelanda bo gdyby kasa nie była problemem to bym kupił Carpowera HPB
            czyli normalnego , taniego wręcz :P
            Carpower to żadna rewelka, tani wzmacniacz w za wysokiej cenie, blau , raveland to mniej więcej to samo tyle że cena zwykle odzwierciedla bardziej jakość.

Skomentuj

tylko budę masz już zrobioną pod alpierda
              przeciez to KOPPA :P

Skomentuj

tak jakby to robiło różnicę :lol:
                oznaczenie ma jak alpierd :P

Skomentuj

Paczka ma około 40litrów zrobiona nie pod Koppę tylko zeby sie zmieściła w bagażniku :) buda pod standardowe 12"

Za Koppę dałem 72 zł :) Teraz czekam na propozycje głośnika jaki tam by mógł zaistnieć :) Myślałem nad estradówką ale temat nie cieszył się popularnością :) co zresztą było widać we wakacje :)

Teraz czekam na kasę i poluję na wzmacniacz mały gabarytowo żeby sie pod siedzenie pasażera zmieścił, ale żeby dosc mocny był :) zeby uciągną naprzykład estardowego STXa :P

Skomentuj

Za Koppę dałem 72 zł :)
                    myślałem że ze 30zł :P
                    Za nieco ponad 100zł to już hertze są, jbl gt4 też jest dobrym głośnikiem , a kosztuje mniej więcej tyle.

Teraz czekam na kasę i poluję na wzmacniacz mały gabarytowo żeby sie pod siedzenie pasażera zmieścił, ale żeby dosc mocny był :) zeby uciągną naprzykład estardowego STXa :P
                    większość ma podobną moc :P Nie mówię o tych bez przetwornic .

Skomentuj

To co Takerku proponujesz :> jaki głosnik i jaki wzmacniacz :> tak 150 zł za głośnik i do 200 zł za wzmacniacz :>

Bo moge mieć BSW124 pierwsza seria :)

Skomentuj

Bo moge mieć BSW124 pierwsza seria :)
                        nie polecam, dwójka sensowna, jedynka już średnio.

To co Takerku proponujesz :> jaki głosnik i jaki wzmacniacz :> tak 150 zł za głośnik i do 200 zł za wzmacniacz :>
                        poszukałbym czegoś na allegro :P

Skomentuj

takero, czy slyszales serie 1 bsw? jak pytalem to nie przypominam sobie zebys mowil ze slyszales. Nie odzywam sie zwykle jesli chodzi o moj sprzet ktory sprzedaje - ale sory.

Nie slyszalem serii 2 - ale slyszalem takze 30 200 4 ae od stxa i wole tego bsw choc 30 200 4 ae tez mial swoje plusy.

Skomentuj

takero, czy slyszales serie 1 bsw? jak pytalem to nie przypominam sobie zebys mowil ze slyszales. Nie odzywam sie zwykle jesli chodzi o moj sprzet ktory sprzedaje - ale sory.
                            ktoś na ttt z wawy wyskoczył z tym chyba z rok czy pół roku temu , jeszcze jak forum działało, słuchałem tego w samochodzie, potem w domu pod uni, niczym mnie nie uwiódł :P
                            Zamieszczone przez Tasior
                            Nie slyszalem serii 2 - ale slyszalem takze 30 200 4 ae od stxa i wole tego bsw choc 30 200 4 ae tez mial swoje plusy.
                            imho stx miał większy wykop i ciekawszą barwę, ale z tego co pamiętam mialeś tego STXa w jakieś wyjątkowo dziwnej budzie:P

Tak czy inaczej i jeden i drugi to dwa nieba lepiej niż ten badziew żółty :P

Skomentuj

Wczoraj sprawdziłem tego Koppę na wzmaku i narazie brzmieniowo Mi wystarczy. Jest dosyć neutralny :) Przypominam ze jest to budzetowe nagłośnienie które z czasem sie zmieni :) przynajmniej głośnik :)

Skomentuj

posłuchaj koppy z godzinę , a zmienisz zdanie.

Skomentuj

a zmienisz zdanie.
                                  Na jakie ?? Słucham Koppy wersja 8 ohm od pół roku :) i jest OK :) Pozatym chyba każdy ma inne ucho :) Pozatym czały czas pisze ze głośnik przecież można zmienić. Najpierw to ja muszę tą instalacje skończyć :)

Skomentuj

Nie wiem czy Ci zazdrościć czy wręcz przeciwnie :P No ale takim nieco łatwiej jest :P
                                    Jakiej muzy słuchasz ?;]

Skomentuj

Ostatnio Jazzu :) w samochodzie od Techna (coraz rzadziej) i Trance - na Pop'ie kończąc :)

[ Dodano: 2009-09-08, 10:07 ]
                                      Nie wiem czy Ci zazdrościć czy wręcz przeciwnie
                                      Co masz na myśli :)

Skomentuj

Weź wpadnij kiedyś do mnie, co ? ;]

Skomentuj

Weź wpadnij kiedyś do mnie, co ?
                                          Chcesz mnie pobić wiedziałem heheheh :) troche kilometrów jest :P bo 330 :P

Nie jestem jakimś tam wybitnym melomanem :) i tylko Ci co mają kasę zaczynają od Vif... :) ja zacząłem od Tesli i na wzgląd kasy słucham tego co mam :) Mogłem kupić Creativa 5.1 ale mam 5.1 na Teslach i Visatonie :) Budżet bo budżet ale gra :)

Mam marzenia :P Kino na Peerlesach lub Vifach ale to tylko marzenia :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X