Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Sub ford sierra

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Sub ford sierra

Witam . Jaki głosnik byłby dobry na subwoofer w cenie +,-200zł , posiadam wzmacniacz Blaupunkt GTA 475 . słucham muzyki komercyjnej ,żadko hiphop,rap
    zastanawialem sie nad Carpower CRB-12TC mozecie polecic cos innego ?
    prosze o porade

pozdrawiam

nowy czy może być używka ?

Skomentuj

głosnik raczej nowy ,chyba ze ma ktoś niewystukany w rozsądnej cenie :)

Skomentuj

jak nowy to niczego ciekawego nie znajdziesz...

Skomentuj

a ten Carpower CRB-12TC daje rade ? mam taki do kupienia za rozsądne pieniądze. nie słuchałem go wiec niewiele moge o nim powiedziec ,prosilbym o opinie co do tego przetwornika

Skomentuj

dozbieraj do mds'a 08....mały ale dużo może, bas szybki i precyzyjny, miałem i polecam

Skomentuj

końcówka mocy, glosnik jak glosnik. dla poczatkujacego wiecej nie trzeba. dla kogos bardziej doswiadczonego moze sie wydawac mniej atrakcyjny

glosnik ma taka zalete ze tym wzmacniaczem w pelni go wysterujesz (2 mostki na kazda cewke)

Skomentuj

CRB-12TC dla niego zalecana jest zamknieta buda a ja nie mam jakoś przekonania do closed . Moze cos w podobnej cenie w b-r . Lanzar max 12 nadaje sie do br ?

Skomentuj

Zamieszczone przez końcówka mocy
                  Lanzar max 12 nadaje sie do br ?
                  imho ten lanzar do mało czego się nadaje
                  To może dość banalnie - a stx ap ? :>

Skomentuj

zastanawialem sie własnie nad tym stx-em , powiem wiecej , wydaje mi sie ze spełnił by moje oczekiwania , tymbardziej ze cena jest mozna powiedziec dla ludzi.
                    czy ten GTA 475 w zupełnosci napedzi tego stx ? radio mam kenwood kdc-w4044

Skomentuj

wystarczy zeby go napedzic. maxa z niego nie wyciagnie ale juz starczy

Skomentuj

dziekuje Panowie za fachowe wskazówki. z reszta sobie poradze.
                        pozdrawiam

Skomentuj

Czaruję...
                        X