Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Głośnik do tuby, 25 cm - jaki wybrać w rozsądnej cenie ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez ploter
    Qts 0,3669
    miałeś go i mierzyłeś ? :lol:
    Bo ja się przestraszyłem
    Znajomy kupił dwa do jakiś altonów czy innych tonsili i nieco się przeraziłem :P

Skomentuj

Aaaa :) A sami mówicie ze STX ma wiarygodne parametry :) Po drugie to był głośnik jeszcze za czasów kiedy były wersje SS :) i 27 :)

Nie mierzyłem bo wtedy nie miałem sprzetu pomiarowego :) może teraz bym zmierzył :)

Zamieszczone przez takero
      Znajomy kupił dwa do jakiś altonów czy innych tonsili i nieco się przeraziłem
      A były choć wygrzane ??

Skomentuj

A sami mówicie ze STX ma wiarygodne parametry
        to stara seria przecież.

A były choć wygrzane ??
        tia, po tygodniu grania zmiany nie były większe niż 5% i to w różne strony

Skomentuj

No ale czego sie spodziewac od głośnika za 53 zł :) Paczke koleś miał znalazlem głośnik i koleś zadowolony (nawet bardzo) Do tej pory ta paczka mu gra w samochodzie :)

Skomentuj

ja za swego czasu 20zł kupowałem na wolumenie stxy 22 120 X SW...
            Zresztą niezależnie od ceny po głośniku spodziewam się zawsze jednego - żeby dobrze grał , ew żeby grał nieźle jak na swoją cenę, a ten nawet tani sc nawet jak na swoje 40 parę zł jakiś czas temu gra imo słabo.
            18 120 6 SW w dobrej budzie BP 4th zagra lepiej dołem od 20 sc.

Skomentuj

zagra lepiej dołem od 20 sc.
              od 20 napewno :) a ja miałem 25 :)

niezależnie od ceny po głośniku spodziewam się zawsze jednego - żeby dobrze grał , ew żeby grał nieźle jak na swoją cenę
              Nie każdy ma obsłuchane kilkaset modeli głosników :) niektórzy potrzebują tylko zeby zagrało :) i im to wystarczy :)

BTW Takero :) Jak tam poszukiwania głosnika i wzmaka do mojego Subika ??

Skomentuj

Czaruję...
              X