Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Potrzebne dobre kabelki ;)))

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Potrzebne dobre kabelki ;)))

Witam!
    W najbliższym czasie będę montował sprzęt audio do swojego auta, wszystko mam kupione oprócz kabli. Powiedzcie mi jakie kabelki mam zakupić. Sprzęt to:
    - skrzynia basowa ALPINE SWR-1522D;
    - wzmacniacz MAGNAT RX MONO;
    - KONDENSATOR 2 F BOSS LED.

Jestem początkującym, więc się nie znam i proszę Was abyście mi podali markę wszystkich kabli, oraz ich grubość. Mogę dać za kable max 500 zł.

pozdro

Nie wiem jakie firmy są dobre więc się kurde pytam. n_omyzs, Zamiast pisać takie bezsensowne posty to lepiej byś mi pomógł :razz:
    Nie wiem jakie kable potrzeba na prawie 800 watt RMS. Założę do zasilania jakieś dziadostwo za 10zł i mi sprzęt się jeszcze spali, albo kupie sygnałówki jakieś ch*jne i stracę 40% mocy. Chce uniknąć stracenia mocy czy spalenia sprzętu więc piszę do Was, abyście mi podali marki firm i grubość kabli, które mam kupić. :smile:

Skomentuj

EnigmatOo, ale jakich kabli ci brakuje? wszystkie?

no i tak ogolnie to co masz na przodzie? bo wspominasz o poteznym subie a nic o przednim zestawie...

[ Dodano: 2009-10-12, 20:34 ]
      EnigmatOo, kasy malo nie masz wiec kupuj jakies 50mm2 np sinuslive
      do tego pozadny bezpiecznik typu ANL i solidne zlaczki
      oczywiscie nowa klema obowiazkowo (polecam takie ktore maja bolec na fabryczna kleme)
      kable do glosnikow to mozesz kupic PROCAB LS40 na suba i np LS15 na przedni zestaw

sygnalowki conajmniej cos pokroju sinuslive (od ok 40zl) - nie warto tez przeplacac bo i tak niewiele zyskasz :P

Skomentuj

Wszystkie kable muszę kupić.
        W aucie mam nagłośnienie Bostona, 9 głośników + oryginalny subwoofer. :smile:

Skomentuj

Czaruję...
        X