Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radio, wzmak i sub do 1000zl

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Radio, wzmak i sub do 1000zl

Kuzyn kupil sobie autko. Renault Megane Nie ma teraz wygorowanych wymagan ale jest limit cenowy. Glosniki zostaja seryjne. Argumenty ze lepiej zrobic przod niz suba nie przemawiaja wiec zostaja.

- radio nowe/"jak nowe" z USB najlepiej z pomaranczowym podswietleniem i dobrze by bylo z HPF. Co znalazlem to

KENWOOD KDC-W4044UA
    Clarion DB288RUSB
    PIONEER DEH-2200UB

ale HPF to chyba zaden nie ma :(

- subwoofer "ma byc maly i nie robic dyskotek". Myslałem tu o MDS08, ale BS08 lub BS12 sa w promocji i kosztuja polowe MDS'a. Wyuczyl sie na stolarza to skrzynke sobie sam zbuduje:) czy jakies inne propozycje ??

- wzmacniacza mu nie wymyslilem, ale raczej lepsza uzywke za ok300zl poszukana na allegro lub gdzies.

potrzebowałbym porady w wyborze radia i wooferka, bo kompletnie nie wiem co mu dobrac :(

Witam
    co to wzmacniacza to bym proponował KENWOOD PS 300T :razz:

Skomentuj

PIONEER DEH-2200UB to sobie zobacz w mediamarkt czy satrurnie kaszana jak nic, gałka lata jak by się zaraz oderwać miała, a kółko od volume tragedia, śliskie, jak ktoś ma ręce wiecznie mokre jak ja to nie idzie przekręcić. Dopiero model chyba z 600zł ma te kółko gumowane.

Na mniej najlepsze wrażenie dotykowe robi zawsze alpine. Z reszta przejdź się do sklepu dla idiotów i sam zobaczysz jak one się prezentują.
      Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
      Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.

Skomentuj

Hey,

temat powraca Radio zakupił Kenia 4044 juz jakis czas temu. Teraz szuka wzmacniacz i subika do ok 700zl. Skoro ma byc nowe to nie mamy za duzego wyboru. Wybrałem CARPOWER HPB-1502 + KABLE za 400zl (ewentualnie RCA trzeba dokupic np. SL CA50) i do tego DLS KW12 Performance za 330zl lub Hertz DS 250 w obudowie 250zl.
        Zalezy mu tez zeby to wszystko nie zabierało duzo miejsca, wiec najlepiej byłoby na 20cm glosniku jednak do 300zl to chyba tylko MDS08 w obudowie.

Macie jakies inne propozycje ?? Na przodzie zostały originalne głośniki i tam nic robione nie bedzie, chodzi o to zeby troszke niskimi tonami autko wypełnic. Nie musi byc dysktoteki

Pozdrawiam

Skomentuj

na strefie ktos (chyba hehepack) mial u-diamention rm208L w tej cenie
          bardzo fajny glosnik
          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

(chyba hehepack)
            Ja miałem(mastah22 wystawił ogłoszenie) Ale już sprzedany i nie żałuje :P

Skomentuj

a ja swoj nadal mam
              lubie czasami posluchac czegos innego
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
              X