witam mam nietypowe pytanie mianowicie zrobiłem juz no praktyczne zostały drobne poprawki zabudowe w bagarzniku i chce ja obic kolorem a nie dywanikiem najlepiej (skaja) iteraz pytanie jaki kolor byscie doradzili (na zdjeciach jest zabudowa co kiedys była w koloże czerwonym) link do auta http://www.tuningforum.pl/viewtopic.php?f=51&t=108273 zeby nie pachniało wiejskim Tuningiem ja myslałem o żóltym ale wole sie poradzic fachowców :wink:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nietypowe pytanie o zabudowe jaki kolor???
Collapse
X
-
To mówicie ze kolor zaden nie bardzo??? Tylko czarny szary lub nadwozia!!! Hmm chciałem zeby cos odbijało jak otworze bagarznik zapomniałem dodac ze wnetrze bagarznika bedzie podswietlane na niebiesko tak jak reszta czyli wnetrze auta i podwozie! :wink: wnetrze też jest takiego koloru nadwozie (no podobne) wiec jesli zrobie np jakiegos koloru zabudowe to wstawki tez bedą musiały byc tego koloru takie jak boczki na głosniki w drzwiach!!!zabudowe robiłem z mysla o jakis pokazach wiec chce zeby to dobrze wygładało!!!Tu jest link do strony z ALCANTARA tak jak polecił Paweł S moze ktos z was wybierze dobry kolor http://www.allegro.pl/item816001758_...ara_gruba.html
Pozdrawiam Szymon!
Skomentuj
-
A ja bym był za odcieniami szarości + czarny + ciemny niebieski, podświetlenie tak jak pisałeś, ale tylko odrobinę ultrafioletu, poza tym białe diody. Jak miałby być show to plexi mi tam brakuje
Zabudowa widzę że jest już w bagażniku, bo gdyby dało się wyjąć to na zewnątrz to można bylo by poflokować na ten przyklad: www.flokowanie.bloog.pl :)
Ten czerwony, który jest na zdjęciach to obciach :oops:
Skomentuj
-
wskocz na www.imageshack.us wrzuć zdjęcie i podaj linka - sprawa prosta
Skoro jest tak jak piszesz to śmiało można by ją poflokować, tylko ciężar spory i z transportem móglby być klopot. Ogólnie fajna jest sprawa, możesz flokować w jakim tylko kolorze sobie wymyślisz, w efekcie faktura przypomina zamsz lub welur, jest miła w dotyku i bardzo efektowna
Skomentuj
Skomentuj