Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Pytanie o wzmak na przód

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Pytanie o wzmak na przód

Witam wszystkich mam pytanie odnosnie wzmacniacza i nie tylko :wink:
    Mianowice na co trzeba zwrócic uwage przy kupnie wzmacniacza który ma zasilic głosniki przednie w aucie jakie powinien miec parametry do ustawiania czestotliwosci :?: i czym sie rózni od wzmacniacza do suba :?:
    Drugie pytanie dotyczy gósników do suba na jakie paremytry zwrócic uwage zeby rozróznic głosnik do skrzyni zamknietej a bass-reflex jest to czesto zadawane pytanie :wink:
    Pytanie o zestaw przenia na co zwrócic uwage przy kupnie takiego zestawu od jakich czestotliwosci najlepiej zeby sie te głosniki zaczynały chodzi o zestawy odseparowone po dwu i trzy drozne :?:
    Pozdrawiam i dziekuje za wypowiedzi mysle ze temat ułatwi mi i nie którym nowym osobom na Forum dokonywanie odpowiednich zakupów :smile:

Zamieszczone przez emil007
    jakie powinien miec parametry do ustawiania czestotliwosci i czym sie rózni od wzmacniacza do suba
    Drugie pytanie dotyczy gósników do suba na jakie paremytry zwrócic uwage zeby rozróznic głosnik do skrzyni zamknietej a bass-reflex jest to czesto zadawane pytanie
    Pytanie o zestaw przenia na co zwrócic uwage przy kupnie takiego zestawu od jakich czestotliwosci najlepiej zeby sie te głosniki zaczynały chodzi o zestawy odseparowone po dwu i trzy drozne
    Szczerze, to na żadne parametry nie ma co patrzeć, a lepiej zamiast tego poszukać opinii na forach o danym sprzęcie.

Wzmak do suba musi być przede wszystkim wydajny prądowo, jakość schodzi na drugi plan, w przypadku przodu, jakość to podstawa i tu wszelakie blaupunkty, magnaty i inne nowe chinole nie mają polotu do starych dobrych serii.

Skomentuj

a jakie wzmacniacze mógł bys wymienic powiecmy od 200zł do 600zł wiem ze za te pieniadze mozna kupi dobre używki ale co bys polecił z nowych wzmaków do suba i na przód :?:

Skomentuj

Zamieszczone przez emil007
        ale co bys polecił z nowych wzmaków do suba i na przód
        Do suba za 320 kupisz peiyinga 2h30r. Dobrą opcją jest też ground zero gzta 2500tx.
        Na przód, szczerze mówiąc żadnego, bo żaden nie oferuje niczego wartego uwagi, no chyba, że sprzęt ma robić hałas, a nie grać, wtedy bierz ten mocniejszy i markowy.

Skomentuj

panowie ja sie za bardzo nie znam i nie bede tutaj pisal za wiele ale jak mozna wybierac wznacniacz do np suba jak nie wiecie co za sub dla mnie to troche smieszne :wink:

Skomentuj

a kolega mysli ze kazdyt sub ma dany wzmacniacz :razz: jesli bedziesz miał dobry wzmacniacz powiecmy za kwote xxx to wtedy dopasujesz suba ale ta rozmowa troszke mija sie z opisywanym tematem :smile: :smile:

Skomentuj

Czaruję...
            X