Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rainbow Cyclone 12 czy ktoś zna, czy ktoś słyszał ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Rainbow Cyclone 12 czy ktoś zna, czy ktoś słyszał ?

Tak jak w temacie, będę wdzięczny za wszelkie opinie

http://allegro.pl/item857512071_rain...b_wroclaw.html

słyszałem ta krzynie znajomy miał w golfie3 mial to podlaczone pod jakiegos JBL ale nie pamietam modelu grało to całkiem całkiem przyjemny bass i glosny lecz nie osiagnie raczej 138dB wydaje mi sie ze lanzar max12 grał głosniej ale to tylko moje ucho stwierdziło nie bylo nic mierzone :wink:

Skomentuj

Mam tą skrzynię od jesieni zeszłego roku. Po odpowiednim ustawieniu potrafi zagrać dość miękko, szybko i precyzyjnie a i potrafi niezłe jak na te 300W rms ciśnienie wytworzyć jak dla mnie. Masaż pleców na przednich siedzeniach jest choć mam tylko ibi 3d.
      Jeśli jeśli jej jeszcze nie kupiłeś a byś chciał to nie na alledrogo tylko w sklepie intrenetowym A.x.e.l. z Wrocławia bodajże. Ja tam dałem za nią 499zł

Skomentuj

Dziś jestem po odsłuchu na docelowym wzmacniaczu (CAR POWER seria POWER ten co ma 400W w mostku) powiem tyle, że brzmienie tej skrzyni nie robi wrażenia, po opiniach kolegów wyżej spodziewałem się czegoś godnego uwagi a tu klapa nie warte swoich pieniędzy. Do bagażnika trafiły jeszcze dwie skrzynki Mac audio STX band pass i Alpine SBE 12BR, na ten model Alpine szkoda czasu na odsłuch, strasznie męczący bas, przy głosnym osłuchu słychać, że głosnik nie wyrabia, najlepiej z całej trójki wypadł Mac audio, myślałem, że band pass będzie zamulał a tutaj niespodzianka :) w przyszłym tygodniu gość ze sklepu będzie miał dostawe to jeszcze się rzuci uchem na parę modeli

Skomentuj

Czaruję...
        X