Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Uzywki DXZ958 i 9835R vs 788, ktore kupic

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Uzywki DXZ958 i 9835R vs 788, ktore kupic

Czesc,

poniewaz P99R mi zasnal i juz nie chcial sie obudzic, zmuszony byłem go sprzedac i teraz szukam cos innego.

Za kwote 800-1000zl moge miec uzywane Clariona 958RMC lub Alpine 9835R lub Nowke DXZ788 za 900zl.

Wygląd 788 mnie nie przeraza, jednak kraza zdania ze wyswietlacz jest nie najlepszy i wykonanie tez nie grzeszy. Jednak jako + mozna napewno dac ze to sprzet nowy z gwarancja a uzywi to jednak juz > niz 3lata i laserki niewiadomo jak dlugo pozyją :(

Na co zdecydowalibyscie sie ?

Pozdrawiam
    Dawid

Zdecydowanie odradzadzam clarka 788 mając możliwość kupna 958 i alpine 9835.

Co do pozostałych dwóch, to są to najwyższe modele obu firm. Jakoś stoi na podobnym poziomie, a co wybierzesz, to kwestia preferencji brzmieniowych.

Skomentuj

ok, do jutra musze zdecydowac albo wezme 2,5 letnie eclipse 8445 za 500zl albo tez 2-3letnie 958 za 900zl.

obydwa w dobrym stanie, kartoniki, instr itp

co ciekawsze ? czy do 958 jistnieje zmieniarka MP3 przystepnie cenowo w uzywce ??

Skomentuj

Zobacz może Cie zainteresuje:
        ->klik<-

Bardzo fajne radio pod warunkiem, że nie trafi Cię szlag od tego paska zamiast guzików a to kwestia przyzwyczajenia. Za 750zł jest wer. usa nie będzie miała RDS'u a zakres stacji bez problemu da sie przełączyć na europejski w samy menu radia.

Skomentuj

bralbym bardziej 9835r niz 9855.

ale bardziej meczy mnie wybor clarka a eclipse

[ Dodano: 2010-01-16, 15:47 ]
          zdecydowalem - bedzie 958, tylko nie wiem na jak długo

Skomentuj

Czaruję...
          X