witam , Jestem przed kupnem jesdnego z tych subwooferów i moje pytanei brzmi . jakim wzmakiem zasilic którys z subwooferów. i doradzcie który bedzie lepszy 2 czy 4 omowy?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
czym zasilic Alpine SWR-1242D lub 1222D?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez aadussi doradzcie który bedzie lepszy 2 czy 4 omowy?
glosnik teoretycznie ma ok 500w
tak wiec albo poszukaj monobloku ktory ma taka moc lub wieksza przy 2ohm
lub jakiejs mocniejszej 2 kanalowki i wtedy glosnik 4ohm
konkretow nie podam bo widze ze nie jestes w polsce
no i ten glosnik cos nie przypadl mi do gustu :???:
typowy dla amerykanskiego brzmienia
-
wiesz, miejsce zamieszkania nei gra roli bo czesto jestem w Polsce,co miesiac praktycznie.No ale nei o tym mowa. wiesz szukam jakiegos fajnego subwoofera do Astry G 5dz. miałem JBL'a power p1224 BR w astrze 1. powiem szczerze ze oczekiwałem czegos wiecej po głosniku wartosci okolo 800-900 zl na znanym wszystklim portalu aukcyjnym, z tad , wpadłem zupełnie bez podstawnie na pomysł kupienia wyzej wymienionego Alpine'a. Ogolnie rzecz biorac szukam czegos do MAX 2000 zl.dysponuje radiem Alpine iDa-x200 ale to raczej nie ma zanego wiekszego znaczenia :P nabardziej mi zalezy na tym rzeby wzmacniacz miał ten kontroler regulacji basu na kablu.miałem takei cos w poprzednim wzmacniaczu który niestety razem ze skrzynia mi ukradziono z auta.jakby ktos był tak rzyczliwy i słuzył pomocna rada co do kupna czegos w tym przedziale cenowym to bede bardzo wdzieczny.jak wspomniałem dysponuje budzetyem w wysokosci 2000zł.W tej sumei musi zmiescici sie sub i wzmak. okablowanie i reszte mam.na wielu forach ludzie proszeeni sa do podania rodzaju muzyki jakiego słuchaja:P ja słucham najszczeciej Trance'u . ogolnie muzyki elektronicznej, klubowej. czasami hiphopu. wiec mozna powiedziec ze lekki mix.licze ,ze otzrymam sensowne opowiedzi. wiem ze post troche nie zgodny z tematem ale mysle ze moderatorzy przymkna oko.
pozdrawiam
Skomentuj
Skomentuj