Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radio do 1800

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Radio do 1800

Jakie radio mogę kupić do max 1800zl. Na razie moim faworytem jest Pioneer P88RS II. Dużo ustawień dźwięku i parę fajnych bajerów, ale podobno przereklamowane. Miałoby współpracować to z Helix 62.1. Muzyka Hip-Hop, Dance, Trance, D`n`b. W grę wchodzi tylko nowy sprzęt.

wiem że chcesz nowe, ale według mnie lepszego nie znajdziesz, nowe chodzi po 7tys.
    http://www.allegro.pl/item907163686_...kich_malo.html

Skomentuj

Ewentualnie Alpine CDA 7998R

Skomentuj

Zamieszczone przez wisnialodz
        Miałoby współpracować to z Helix 62.1.
        eee ?
        Widzę tu pewien bezsens.
        Wolałbym przeznaczyć na radio połowę tej kwoty, a za resztę kupić jakiś wzmacniacz i coś zacniejszego na przód.

Skomentuj

Tzn nad głośnikami jeszcze się nie zastanawiałem na razie chodzą mi po głowie te helixy ale może być coś lepszego. Nowy sprzęt dlatego, że będzie płacone w ratach. Wole mieć pełną gwarancję no i uzbierać szybko taką sumę będzie trudno, a potrzebuje już w tym miesiącu radio.

Skomentuj

"takero" ma 100%racji lepiej kupic do 1100 zł a za reszte porzadne głosniki :wink:

Skomentuj

wisnialodz, można też pożyczkę gotówkową wziąć i ją spłacać, kupując używany sprzęt.

Skomentuj

Czy ja wiem jednak wole mieć coś nowego przynajmniej wiem, że to ja otwieram pierwszy.

Skomentuj

Jasne, ale taka przyjemność kosztuje jakiś 1000zł w tym wypadku :)
                  Coś za coś.

Skomentuj

Czy Clarion okazałby się lepszym wyborem. Myślałem o modelu DXZ788RUSB. Dużo tańszy jest niż p88rs II.

Skomentuj

778 , 788
                      albo DXZ858RMP używka około 700.-
                      nowe;
                      http://allegro.pl/item913225372_clar..._dotykowy.html
                      posiadam, gra bardzo ładnie. :smile:

Skomentuj

778 , 788
                        778 i 788 to plastikowy szajs przy 858, 948 czy 958.

Skomentuj

Zamieszczone przez Lisus
                          http://www.allegro.pl/ite...akich_malo.html
                          ja też polecam to radio
                          słuchałem ostatnio ze wzmacniaczem braxa i przodzie 3-way braxa +morel tlr na górze :razz:
                          ale to nie to samo co helixy
                          ale wg mnie najlepszy wybór
                          tylko o zmieniarkę ciężko
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Chyba jednak się skusze na coś tańszego, ewentualnie używka w dobrym stanie. Myślałem o tym Clarionie bo czytałem, że się opłaca go kupić. Design troszkę kontrowersyjny, ale mnie się podoba.

Skomentuj

wisnialodz, ja za te pieniądze brałbym to z linka albo szukał jakiejś stacji multimedialnej
                              ale to moje zdanie
                              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Witam!

Zamieszczone przez lklukasz
                                tylko o zmieniarkę ciężko
                                Jesteś zainteresowany zmieniarką ? To ci mogę sprzedać zmieniarkę kompatybilną z tymi radiami :]

Oczywiście Nakamichi to jedyny dobry wybór z całego tego tematu :-)

Pozdrawiam,
                                Krzysiek191022.

Skomentuj

Zamieszczone przez krzysiek191022
                                  Oczywiście Nakamichi to jedyny dobry wybór z całego tego tematu :-)
                                  też jestem tego zdanie
                                  wg mnie najlepszy początek na hi-end zestaw bo podejrzewam, że na tym się nie skończy
                                  audio wciąga
                                  Jesteś zainteresowany zmieniarką ?
                                  dziękuję nie jestem
                                  To ci mogę sprzedać zmieniarkę kompatybilną z tymi radiami :]
                                  możesz jakiś link wysłać, jestem ciekawy co to za wynalazek
                                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Witam!

wg mnie najlepszy początek na hi-end zestaw
                                    Zgadzam się, ja kiedyś "posmakowałem" dźwięku Nakamichi CD45 i do tej pory jestem w tym radiu, a dokładniej w brzmieniu zakochany ;-)

że na tym się nie skończy
                                    Masz rację, skończyć się nie skończy, ale na pewno za szybko o zmianie radia nie pomyśli ;-)

możesz jakiś link wysłać, jestem ciekawy co to za wynalazek
                                    Niestety nie mam fotki. Poszperaj w google - są tam zdjęcia zmieniarek tej firmy.

Pozdrawiam,
                                    Krzysiek191022.

Skomentuj

:lol:
                                      Na co wisnialodz samo radio hi-end pod głośniki DB 62.1 ??
                                      Pomyślcie ile kasy będzie potrzebował na hiendowy piec i głośniki pod to radio..
                                      W tej cenie lepiej zrobi kupując kompletny zestaw.. :idea:

Skomentuj

Witam!

Zamieszczone przez Lady
                                        Pomyślcie ile kasy będzie potrzebował na hiendowy piec i głośniki pod to radio..
                                        Bez przegięć. Można mieć dobrze grający przód bez wydawania nie wiadomo jakiej kwoty.

wisnialodz, Ja Ci polecam Nakamichi z linku który podam poniżej. Jest to model od którego powinno się moim zdaniem wchodzić w wyższą klasę Car-Audio. Komplet jest zacny, zmieniarka gratis (jak okaże się nie sprawna to zawsze Ci mogę sprzedać inną (tanio) , a tą z aukcji odkupić ;-) ), kabel 100zł... no cóż jak się zdecydujesz to nie bierz go, ja Ci sprzedam za 30-50zł. Także jak jesteś w stanie i chcesz dobre granie, to licytuj ;-) To radio gra naprawdę PIĘKNIE, czysto i naturalnie! Na pewno nie zmarnujesz tych kilka stówek :-)
                                        http://www.allegro.pl/item906882411_..._high_end.html

Zamieszczone przez Lady
                                        Na co wisnialodz samo radio hi-end pod głośniki DB 62.1 ??
                                        Autor tematu podał wyraźnie kwotę jaką chciałby przeznaczyć na radio "Radio do 1800zł" , tak samo jak nie określił, że na 100% kupuję DB 62.1 !

Pozdrawiam,
                                        Krzysiek191022.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X