Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

CARPOWER CRB-30HQ vs pioneer tsw308d4/d2

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

CARPOWER CRB-30HQ vs pioneer tsw308d4/d2

Co o nim myślicie??Jak by wyszedł w porównaniu do pioneera tsw308d2/d4 ??
    Który lepszy,ma grać nisko do hh.Cena ta sama.I łatwiej zasilić carpowerka.
    914634131-numer aukcji jakby co.

do hip-hopu moim zdaniem lepiej zagra PIONEER TS-W308D4 a czy nie lepiej poszukac jakiego RE Audio poza tym czym masz zamiar to zasilić?

Skomentuj

Yhy tylko ze re trzeba dać 399zł na allegro.
      Narazie byłoby 150 wat ale zmiana wzmaka na lepszy,mocniejszy.Kurde bo cena jest ta sama i nie wiem co wybrać.Tzn słucham wszystkiego ale przeważają jakieś czarne bity,ale lubie też posłuchać często czegoś szybszego.

Skomentuj

Chcesz głośnik uniwersalny to szukaj używki RE Audio RE-12 S4. Wrzucisz to do zalecanego br i będziesz mieć i mięso i wykop.

Skomentuj

Skrzynia 50 l z bas reflexem będzie się nadawała do RE Audio REX-12D4 lub RE Audio RE-12D4?

Skomentuj

Ale tu chodzi o wartość $$$.Nie wydam więcej niz 300 z przesyłką.

[ Dodano: 2010-02-07, 13:06 ]
            Ma grać lepiej od magnat xpress 10.Jeszcze raz tak jak xpress to myślę że jeden i drugi będzie mocniejszy pod tym samym wzmakiem.A zmiana będzie na mocniejszy wzmak.

Skomentuj

Zamieszczone przez bogus508
              Skrzynia 50 l z bas reflexem będzie się nadawała do RE Audio REX-12D4 lub RE Audio RE-12D4?
              Na stronie Essy i RE Audio znajdziesz zalecany obudowy do tych głośników.

Ale tu chodzi o wartość $$$.Nie wydam więcej niz 300 z przesyłką.
              Pozostają Ci jedynie używki
              Te hollywood excursion 1040 mogą być alternatywą dla RE Audio:
              http://allegro.pl/item905132407_holl...excursion.html

Warto zapytać w essie jak one się sprawują

Skomentuj

Najlepiej jak by były nowe.A czy to muszą być bardzo dobre głośniki.Za 300 zł nie kupie nic bardzo dobrego.
                Dlatego pionner/carpower niema innych nowych w tej cenie i lepszych chyba.A carpowera mogę za 160 zł kupić tylko że używkę.

Skomentuj

to jak zmieniłes trosazke swiat muzyki bo i sluchasz nie tylko hip-hopu to bierz CARPOWER CRB-30HQ on dla Ciebie bedzie takim uniwersalnym głosnikiem i lrzej go zasilić.

Skomentuj

Sam już nie wiem co wziąść.

Skomentuj

Pionner swietnie nada sie do hip-hopu a CARPOWER zejdzie nisko i jak trzeba zuci mieskiem lecz na twoim miejcu poczekał bym troszke dozbierał $$$ i kupił RE Audio :wink: napewno bedziesz bardziej zadowolony :grin:

Skomentuj

Hm ja jeszcze niemma nawet na uzywke tego carpower ale spoko kasa będzie.
                        A który re zagra nisko i tak samo mocno jak ten pionek czy carpower???

Skomentuj

RE AUDIO RE-12D4 zagra dużo lepiej miałem kiedys dwa takie w aucie i gdyby mnie sytacja finansowa nie zmusiła to napewno bym ich nie zamienił na zadne inne.

Skomentuj

RE AUDIO RE-12D4 zagra dużo lepiej miałem kiedys dwa takie w aucie i gdyby mnie sytacja finansowa nie zmusiła to napewno bym ich nie zamienił na zadne inne.
                            Da się kupić(używki oczywiście) znacznie lepsze głośniki w podobnej kasie

Skomentuj

Gdzie kupie??bo na allegro niema.

[ Dodano: 2010-02-07, 17:20 ]
                              http://www.allegro.pl/item913070269_...er_gratis.html o tym mowicie???

[ Dodano: 2010-02-07, 17:22 ]
                              http://www.allegro.pl/item890550559_...er_gratis.html albo ten

Skomentuj

no własnie te (uzywki) ja nie jestem zwolenikiem uzywanego sprzetu car-audio no moze poza wzmacniaczami a te RE audio graja jak co do ceny naprawde swietnie :wink: kiedys sobie jeszcze je kupie :razz:

Skomentuj

Czaruję...
                                X