Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie x2 głośniki do 250 zł??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakie x2 głośniki do 250 zł??

Witam, poszukuję rady co do głośników do golf 3 w drzwi. Dokładne wymiary to 160 lub 165 mm. A kwota którą mogę wydać to 250zł max.
    Jakieś propozycje co do solidnego zakupu???
    :smile:

Pozdrawiam

Rozumiem że ma to chodzić pod samym radiem? Jakim dysponujesz?
    Jeżeli pod samo radio to doradzałbym dobry i polecany zestaw Helix Dark Blue 62.1
    Koszt ok. 250zł na allegro, jeżeli wytłumisz drzwi to będzie to naprawde dobrze grało

Skomentuj

radio Pioneer DEH-3900MP i tweetery w desce, podlaczone maja byc pod radio bo nie opłaca mi sie narazie kupywać wzmacniacza do 2 glosnikow

:razz:

Skomentuj

mam nóweczki na sprzedaż :wink:
        też je polecam :razz:

Skomentuj

jaką cenę proponujesz??

Skomentuj

http://www.audiosklep.pl/a-p-2356.html

Nówki, taniej nie znajdziesz

Skomentuj

a ja założyłem hertz DSK 165 troszke droższe, ale wymiatają nieziemsko!!!!

Skomentuj

Mam pytanko, czy jest sens montowac jakies hertzy albo helixy do niewygluszonych i nie uszczelnionych drzwi? Autko to civic 6gen coupe.

Skomentuj

Zamieszczone przez Blitzer
                  Mam pytanko, czy jest sens montowac jakies hertzy albo helixy do niewygluszonych i nie uszczelnionych drzwi? Autko to civic 6gen coupe.
                  Nie, nie ma sensu.

Już samo zamknięcie otworów technologicznych, a więc uszczelnienie obudowy, daje zauważalne efekty.

Skomentuj

Ok dzieki.
                    Chyba w lecie sie za to wezme choc pewnie przydalo by sie wygluszyc nie tylko drzwi...

Skomentuj

dobrze wygłuszone drzwi wystarcza!no zalezy co dzieje sie jeszcze z klapa bagarznika bo ja miałem własnie wiekszy problem z klapa tylna!powyginało mi blache i musiałem kupic z tworzywa sztucznego!

Skomentuj

Czaruję...
                      X