Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

co sądzicie o wooferach Phonocara ze zwrotnicami ??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

co sądzicie o wooferach Phonocara ze zwrotnicami ??

Witam. Jestem w trakcie budowania audio w moim autku i planuje zakupić jakieś woofery 16-16,5 cm w drzwi. Zastanawiam sie nad Phonocarami ze zwrotnicami. Prosze o jakieś podpowiedzi.

dla czego akurat Phonocar? do jakiej muzy ma to byc i czy bedzie jakis wzmacniacz czy tylko samo radio?i ile kasy chesz wydac? :razz:

Skomentuj

mam juz tweetery zamontowane z przodu. Maja grac na samym radiu 4x50 wat. Cena do około 250 zł. Muzyka przede wszystkim klubowa.

Skomentuj

od tej ceny kup lepiej takie Helix Dark Blue db 62.1 zagraja napewno lepiej od tych Phonocarów!Phonocary to tani przetwornik który montuje sie zamiast oryginalnych głosników by nieco poprawic jakosc :wink: rozumiem ze drzwi też nie wygłuszone???

Skomentuj

wygłuszylem tylko tak prowizorycznie, tzn miejsca w poblizu otworów głośnikowych :mrgreen: . też słyszałem o tych Helixach. Do tego jeszcze pewnie dodam zwrotnice.

Skomentuj

Helixy zagraja tak czy tak ładnie ale jak bedziesz miał dobrze wygłuszone drzwi to bedziesz cieszył sie miłym dzwiekiem na samym radiu wiec nie inwetował bym pieniedzy w te Phonocary :!: a o jakich zwrotnicach mówisz?helixy maja zwrotki w standardzie i sa dobre do tego zestawu nic nie trzeba dodawac :wink:

Skomentuj

no właśnie mówie o tych zwrotnicach co są w komplecie, tyle ze tweeterów nie bede montował, bo juz mam :grin:

Skomentuj

Czaruję...
              X