Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sub do zamknietej obudowy max 30l

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

sub do zamknietej obudowy max 30l

Witam panowie!mam mały problem z wyborem suba do typowej zamknietej obudowy max 30l glsnik akurat dla kolegi cena jaka moge wydac to + - 220zł głosniczek wielkosci 10" moze mogli byscie cos doradzic jakiego najlepiej wybrac!ja osobiscie opstawiał bym jakiegoś Re audio ale niestety ich cena przekracza budrzet a głosnik musi byc nowy!Pozdrawiam!

Do domu czy do autka ?? BO zamknięty to do domu do muzyki albo do autka :)

Skomentuj

ploter, a w jakim dziale jest ten temat??

Skomentuj

Sorka :P zaparowały okularki :P Przepraszam.

Ja bym spróbował
        Carpowera CRB-10TC
        Cena: 279.00 zł

50 zł droższy ale mógłby ciekawie zagrać w Closed.

Total Q factor (Qts) 0.53

lub

Lanzar MAXP104D

http://www.audiosklep.pl/lanzar-maxp104d-p-1152.html
        Qts-0,72,

lub

Boschmann Z-10SL 500W
        http://www.audiosklep.pl/boschmann-z...00w-p-729.html
        Qts 0,5285

Skomentuj

Na allegro jest gotowa skrzynka na 12" RF Punch HE za 210zł. Myślę, że warto się nią zainteresować.
          http://www.allegro.pl/item946687714_..._rfp_3812.html

Skomentuj

cursor, ma rację :!:
            to jest naprawdę okazja :!:
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

cursor ten glosnik nie jest nowy a poza tym to 12" zabudowe robie ja i zracji tej musi byc 10" bo na 12" niema tyle miejsca!

Skomentuj

Powodzenia z nowym w tym budżecie, pozostają Ci jedynie buszmeny i peiyingi.

Skomentuj

emil007, to jaki to samochód? Wykombinuj coś bo to naprawdę okazja.
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

nic nie bede kombinował juz wybrałem a auto to mazda 323! a co do wypowiedzi "cursora" to te głosniki co wymieniłes czyli peingi i buszmeny tez graja i podejrzewam ze w swojej cenie nie znajdziesz lepszych!najpierww trzeba cos wytestowac zeby cos o tym powiedziec a po tej wypowiedzi widze ze raczej ich nie testowałes?tak musle!

Skomentuj

:lol:

Skomentuj

Znajdzie znajdzie za tą cenę dobry głośnik tylko niestety będzie musiał trochę poczekać...
                        http://stx.pl/gdn-30-500-2x4-aa.html
                        Zapoznaj się z tym tematem to ci odejdzie może ochota na perszingi i buszmeny...
                        http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=1...er=asc&start=0

Skomentuj

mnie jakos ten stx niczym nie zaskoczył! a co pracy Pawła S to nigdy nie miałem zadnych zastrzen wykonanie jak i cała reszta na wysokim poziomie! a co do tego stxa to powiem Ci ze znalazłem buszmena który gra 100%lepiej no fakt jest moze droszy jakies 30zł ale bez porównania!

Skomentuj

chłopak wie lepiej co gra "peingi i buszmeny" :lol: :lol:

Skomentuj

Nie na temat...
                              Zamieszczone przez emil007
                              najpierww trzeba cos wytestowac zeby cos o tym powiedziec a po tej wypowiedzi widze ze raczej ich nie testowałes?
                              Mocne słowa... ale raczej chybione bo cursor to generalnie jest tutaj forumowym specjalistą od CA i jak już coś pisze to raczej wie co pisze

Skomentuj

"Lady" przetestuj tego stxa i buszmena VTK-S12 i wtedy sie wypowiedz!to ja sie usmieje!a buszmen jest jakies 30zł droszy i juz bedzie znowu powód do zaczepienia!no tak MODER ma zawsze racje no niech bedzie:)

Skomentuj

:smile: 007 chłopaku pomyśl
                                  cursor podstawił ci pod nos piękny okaz, ja wezmę go jutro i sprzedam za 500,-
                                  klient go łyknie z pocałowaniem w rękę.

Skomentuj

Nie na temat...
                                    no tak MODER ma zawsze racje no niech bedzie
                                    Myślę, że na tym forum to nie racja wynika z moderowania tylko moderowanie z racji. No ale nie ważne. Jak sam wiesz co zagra najlepiej to po co założyłeś ten temat? Zauważyłem, że to coraz częstsza tendencja na forum, zadać pytanie ale odrzucać każdą poradę jako zdecydowanie złą

Skomentuj

ja nie odrzucam jako zła tylko to co polecił jest nie zgodne z tematem! a to ze RF Punch HE zagra lepiej to wiadomo tylko jak napisałem musi byc 10" nie 12" bo niema mozliwosci wsadzenia tego:)"Lady" jesli ktos ma taka mozliwos zeby wsadzic ten sub to czemu nie mi on sie nie nada bo brak miejsca a to ze gra lepiej to niema co dyskutowac bo akurat miałem doczynienia z tym głosnikiem! temat moge uznac za zamkniety bo głosnik juz zamówony i padło na Carpowera CRB-10TC dziekuje za wypowiedzi!

Skomentuj

padło na Carpowera CRB-10TC
                                        Zamieszczone przez ploter
                                        Ja bym spróbował
                                        Carpowera CRB-10TC
                                        Cena: 279.00 zł

50 zł droższy ale mógłby ciekawie zagrać w Closed.

Total Q factor (Qts) 0.53
                                        Dziękuję.. :)

Skomentuj

Czaruję...
                                        X