Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

pomocy // Citroen Saxo

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

pomocy // Citroen Saxo

Witam
    zwracam się do was z wielką prośbą. Mianowicie, mam zamiar kupić sprzęt do mojego autka :) - Citroen Saxo. Muzyka - Hardstyle, Hardtrance, electro (mniej) Nie chce żadnych buczybud Jbl'a etc. Powiedzmy, że posiadam tylko radio KENWOOD KDC - 3034. Suma jaką chce przeznaczyć na cały sprzęt musiała by sie zamnąć w 800 zł. Teraz powstaje problem.. jaki kupić subwoofer, wzmacniacz i głosniki przód tył, aby zmieścić się w pułapie (napiszcie sprzęty które sami sobie byście kupili). Myślałem nad Pb s-10 ale teraz jaki wzmacniacz kupic żeby go pociągnął i żeby zostało kasy na przód i kable (jaka ich cena +/-)
    Pewnie będzie cieżko ,co ?

ciezko to malo powiedziane, raczej to bedize niemozliwe zeby kupic wszystko. zacznij lepiej od przodu, czyli popularne helix db 62.1 + oczywiscie wygluszenie drzwi i do tego maly wzmacniaczyk dobrej jakosci, pozniej mozna myslej o subie ale to juz z wiekszym budzetem.

Skomentuj

z tym budrzetem to raczej nie kupisz wszystkiego tym bardziej ze chcesz PB S-10 a on juz kosztuje ponad 300zł zaczni od dobrege zestawu przedniego to juz Ci zostanie a suba kupisz z czasem tak jak kolega wyzej radzi helixy db 62.1 i oczywiscie wygłuszone drzwi do tego jakas alpinka ze starszej seri i bedzie git!tym bardzieje ze to małe auto to na tym zestawie bedziesz juz zadowolony!

Skomentuj

bizonzwuesu, połowa twojego budżetu to wygłuszenie drzwi i dopiero powinieneś myśleć o sprzęcie.
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

polowa czyli 400zl to juz koszt DYNAMAT. a mozna to zrobic za polowe kasy na tanszych produktach

ale jezeli jest mozliwosc poziejszego dozbierania kasy to ja bym sie skupil na pozadnym przodzie

Skomentuj

Drzwi zrobi za 150 zwykłą matą bitumiczną samoprzylepną + armaflex. Efekt taki sam jak Dynamat tylko trochę więcej rzeźby.
            Czy aby na pewno, chociażby na używkach, nie starczy tych 8 stówek?

Skomentuj

Zamieszczone przez adk
              Drzwi zrobi za 150 zwykłą matą bitumiczną samoprzylepną + armaflex. Efekt taki sam jak Dynamat tylko trochę więcej rzeźby.
              to ty chyba nie robiłeś dobrą matą
              stp to minimum
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie robiłem ale wiem jak tanim kosztem osiągnąć bardzo zbliżony efekt.

Skomentuj

Zamieszczone przez adk
                  Efekt taki sam, tylko ze zmieni sie on po mroznej zimie a pozniej upałach w lecie

Skomentuj

Zamieszczone przez adk
                    Tylko nie rób tak jak kolega tutaj radzi napracujesz sie przy tym i nic wiecej kilka miesiecy bedziesz zadowolony a pózniej i tak wydasz jeszcze raz pieniadze na pozadne maty i ta sama praca a moze i wiecej bo stare trzeba usunąc!wiec wyzucanie pieniedzy w błoto!

Skomentuj

No dobrze, a zna ktoś maty polimerowe http://www.mse.pl/index.php?p1265,ma...erowe-50x50-cm ??
                      Taki sam szit jak APP, czy też wyrzucanie pieniędzy w błoto?

Skomentuj

Zamieszczone przez adk
                        No dobrze, a zna ktoś maty polimerowe http://www.mse.pl/index.php?p1265,ma...erowe-50x50-cm ??
                        Taki sam szit jak APP, czy też wyrzucanie pieniędzy w błoto?
                        nie stosowałem takich mat ale juz sie przekonałem nie raz ze jak zastosujesz tanie produkty to tak czy tak bedziesz robił to jeszcze raz!ja zakładam takie http://www.sklep.axel2.pl/Dynamat_Or...r_Kit-366.html i do tego takie pod głosnik http://www.sklep.axel2.pl/Dynamat_Or...r_Kit-365.html klijentrowi wyjasnie co i jak i zawsze mnie popiera bo po co robic dwa razy to samo i wydac jeszcze raz pieniadze! moga byc jeszcze takie http://www.sklep.axel2.pl/Mata_STP_B..._maty-360.html nic innego nie polecam!

Skomentuj

co do mat to popieram całkowicie kolegę emil007,
                          tylko nie wiem czy wystarczy tego dynamatu na parę drzwi. Dokupił bym jeszcze jedną matę na sztuki.
                          Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Nie robiłem ale wiem jak tanim kosztem osiągnąć bardzo zbliżony efekt.
                            Tylko Ci się wydaje, że zbliżony efekt.

Skomentuj

Czaruję...
                            X