Witam,jako ze nie posiadałem nigdy radyjka tej firmy a wiele osób bardzo pozytywnie mówi o brzmieniu stąd moje pytanie,ostanie posiadane radia to Alpine CDE 9880r-tragiczne tony wysokie następnie Pioneer deh-p7700mp ilosc ustawień naprawde miło mnie zaskoczyła ale brzmienie dosyc mało naturalne,czego moge sie spodziewać po Clarion DXZ 768 RMP ????
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Clarion DXZ 768 RMP jakie ma brzmienie ??
Collapse
X
-
Ogolnie kolego napisze tak. Mialem kilka Clarionow ( tego modelu o ktorym piszesz nie ) ale Kazdy model Clariona jakiego słuchałem mial wlasnie problem ze średnica i z niezbyt mi sie podobającą wysoka partią. Ogolnie mowiac, dobre radia, nie psujace sie, menu tez maja fajne bo proste. Ale jak dla mnie graja zle. Moze ktorys tam model jest ok, ale jak pisze, te ktore sluchalem sa beee. ( szkoda ze nie pamietam modeli :( )
-
Zamieszczone przez hellriderOgolnie kolego napisze tak. Mialem kilka Clarionow ( tego modelu o ktorym piszesz nie ) ale Kazdy model Clariona jakiego słuchałem mial wlasnie problem ze średnica i z niezbyt mi sie podobającą wysoka partią. Ogolnie mowiac, dobre radia, nie psujace sie, menu tez maja fajne bo proste. Ale jak dla mnie graja zle. Moze ktorys tam model jest ok, ale jak pisze, te ktore sluchalem sa beee. ( szkoda ze nie pamietam modeli :( )
Skomentuj
-
Clarion kupiony,zobaczymy jak zagra w aucie,a do 77 mam słabosć bo kiedyś użytkowałem i byłem bardzo zadowolony,jak znajde 77 w idealnym stanie to kupie i porównam oba radyjka w aucie.Te które bardziej mi podpasuje zostawie.Zestaw GMS 1602 i skrzynka z głośnikiem 20cm u-dimension zasilana jest wzmacniaczem XM 5540F.
Skomentuj
Skomentuj