Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

wybór pomiędzy głośnikami

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Tak to z pewnością jest niedogodność dla ..klienta.
    Z drugiej strony firma oferuje pokaźną ilość wysokiej klasy przetworników,
    również solidne komponenty Mundorf do samodzielnego montażu, przewody, itd..
    daje nam możliwość wyboru, zróżnicowanych konfiguracji wedle naszych oczekiwań, gustów..
    Nie ogranicza nas do fabrycznych(przez to droższych i niekoniecznie najlepszych zestawień)
    nie oszukujmy się, są to solidne stosunkowo nie drogie produkty dla indywidualistów z wiedzą i doświadczeniem.
    http://www.professionalaudio.pl/

Jednak Pawel S. słusznie rozwinął myśl, nie myślą o wszystkich.. ;]

Skomentuj

wcale nie wciskają głośników bez zwrotnic. Jak pojedzie się do nich i powie jaki sprzęt chce się od nich kupi to ci doradzą jakie elementy do zwrotnic kupić. Nawet jak chcesz to złożą ci zwrotnicę pod wybrany przez ciebie zestaw. Z tym nie ma żadnego problemu. Na pewno nie wypuszczą cię bez projektu zwrotki (zawsze I-rzędu). Tylko, że taka zwrotka u nich trochę kosztuje bo składana jest z elementów mundorfa.
      Jak czytam te wasze opinie to mam wrażenie, że nikt z was nigdy nie był w zakładzie nawet choćby porozmawiać i podpytać
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Zamieszczone przez Lady
        nie oszukujmy się, są to solidne stosunkowo nie drogie produkty dla indywidualistów z wiedzą i doświadczeniem.
        tutaj sie zgodze

Zamieszczone przez lklukasz
        Jak czytam te wasze opinie to mam wrażenie, że nikt z was nigdy nie był w zakładzie nawet choćby porozmawiać i podpytać
        ale w ktorym? bo zakladow grupy proa jest wiele

osobiscie nie bylem ale pomagalem wielu osobom ktorym wciskaja kit typu "musi pan kupic lepszy glosnik zeby to lepiej zagralo" (zmiana simplex 25 na scana) a w obu wersjach nadal na zwrotnicy jest kond 4,7uf!
        to jest poprostu zalosne :???:

mialem zestaw vif ktore sprzeje proa. wiem ze sa to bardzo dobre glosniki jak za ta cene. ale wymagaja popracowania nad zwrotnica bo na kondzie 4,7uf to gra paskudnie

Skomentuj

lklukasz przykozaczył i wymiękł

Skomentuj

Zamieszczone przez Lady
            lklukasz przykozaczył i wymiękł
            nie wymiękł tylko ja już dyskutowałem kilka razy na temat tych "zwrotnic" i nie będę się powtarzał. Są to dobre zestawy na początek ale później jest pewien niedosyt a ten można poprawić właśnie dobrą zwrotką.
            Więc wstępny projekt się dostaje.

btw: w kolumnach "proa AMJ" też jest taka zwrotka tylko na kondzie za 500zł, cewce taśmowej wielkości średniego słoika i jednym rezystorze dla wyrównania spl. Nic poza tym. A kolumny kosztują 18kzł i nie słychać słów oburzenia.
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Czaruję...
            X