Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz pod helix Blue MKII

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wzmacniacz pod helix Blue MKII

Chce moim nie młodym helixą dodać troszke prądu

Mam do wydania nie więcej niz 300 zł wolałbym mniej, bardzo ale to bardzo preferuje używki mam pare typów co myslicie.

EMPHASER EA-275
    MTX RT2120
    SIGNAT DIG 2-200
    PROTOVISION REALITY 284
    AUDISON SRX2

jestem otwarty na inne propozycje, jak ktoś będzie na tyle obeznany itp proszę oczywiście o uzasadnienie propozycji.

Pozdrawiam

Zamieszczone przez incognito89
    PROTOVISION REALITY 284
    Jak masz tyle, to bier bez zastanowienia, moim zdaniem najlepszy piec z tej listy.
    Sam mam 2szt(jedna uwalona). W tej kasie ciężko kupić piec o podobnej jakości.
    To jest bliźniak AMA Stereo 50, a przy tych piecach palce maczał człowiek, który teraz projektuje wzmaki dla brax'a

W następną niedzielę jest spot na śląsku(info jest w przyklejonym temacie). Wpadnij, będę mieć kilka pieców ze sobą(m.in. wspomnianego protovision).

Skomentuj

Tak jak radzi "cursor" biez tego PROTOVISION REALITY 284 jak kupisz za ta kase! w latach 90 to byla górna póleczka swietnie emituje srednie i wysokie tony to był mój pierwszy wzmak jak zaczełem przygode z C\A do zasilenia przodu i gdyby mnie sytułacja finasowa nie zmusiła to napewno bym go nie wymienił na zaden inny!z tej listy to jeszcze moge polecic EMPHASER EA-275 mały piecyk ale potrafi zadziwic moca i jakoscia!

Skomentuj

no to kupiłem tego piecyka mam nadzieję że bede zadowolony :) jak skończe auto na sezon i poskładam klocki to też wpadne sie pokazać na jakiś spot.

Skomentuj

Wpadaj w niedzielę takim nieskończonym autkiem ... co to za frajda z CA jak nie można podłubać i pozmieniać czegokolwiek w instalacji ? Musi się coś dziać w aucie, bo inaczej wieje nudą .

Skomentuj

W CA to ja mam narazie wyjęte fanty, robie blacharke na nowy sezon felgi poleruje itp raczej styling niż audio :)

Skomentuj

Panowie, sorki że podpinam się pod temat, ale szkoda zakładać nowy a w szukajce pustki na temat wzmaka ROCKFORD FOSGATE R300-4
              Miał ktoś styczność z tym wzmakiem? Ma napędzać helixy 62.1 z przodu i mds08 w bagażniku. Chodzi mi o jakość dźwięku (z czasem przód do wymiany by był) na troszkę dłużej

Skomentuj

Witam ponownie wzmak Protovision idzie do naprawy, wpadły jednak nowe głośniki Hertz ESK grają teraz pod Clarioem APX2121E który ma katalogowo 2x60 RMS, lepiej będzie hertze które mają 100 W podpiąć po protovisiona? czy kompletnie zmienić wzmaki??

ps. na protku są dwa nieopisane pokrętła doszedłęm do tego że to głośnosć kanałów, są też dwa potencjometry skokowe, mają 3 pozycje domyśloam się że to jakieś filtrowanie ale nigdzie nie moge tego znaleźć pomocy!

pilnie czekam na konkretne odp.

Skomentuj

http://singhkang.de/proto.html

Skomentuj

problem że nie znam niemieckiego a też to znalazłem nawet mi nie pomógltranslator, chyba że cośprzeoczyłem w tej instrukcji

Skomentuj

Czaruję...
                    X