Witam no to tak myślę nad zbudowaniem dwóch skrzyń lub jednej skrzyni i potrzebował bym napewno wiedzieć jaki litraż musiały by mieć skrzynie. Obecnie posiadam radio sony xplode MP40 ale będzie wymienione na kenwooda ale to na samym końcu przód głośniki Vibe sek 60 kable też vibe wzmacniacz 5 kanałowy smiesznej firmy boschmann pod który jest podpięty przód i bas. Głośnik basowy to sony xplode max 1200w i 380 wrms modelu niestety nie pamiętam ale wrzuce zdjęcie z nim.
I tak napewno trzeba kupić jeszcze jeden głośnik basowy i wzmacniacz pod niego i zbudować skrzynie pod tego exploda i ten drugi głośnik . Mam Hyundaia Coupe.
Zdjęcie bagażnika:

wymiar skrzyni która maksymalnie ma szanse wejść 87 szerokości 39 wysokości 32 długości góry . Niestety mam taki dziwny bagażnik w aucie.

I proszę o pomoc co i jak zrobić jaki głośnik kupić i wzmacniacz. Czytałem też że głośniki firmy STX są w miare dobre.
I tak napewno trzeba kupić jeszcze jeden głośnik basowy i wzmacniacz pod niego i zbudować skrzynie pod tego exploda i ten drugi głośnik . Mam Hyundaia Coupe.
Zdjęcie bagażnika:

wymiar skrzyni która maksymalnie ma szanse wejść 87 szerokości 39 wysokości 32 długości góry . Niestety mam taki dziwny bagażnik w aucie.

I proszę o pomoc co i jak zrobić jaki głośnik kupić i wzmacniacz. Czytałem też że głośniki firmy STX są w miare dobre.
Skomentuj