witam panowie kupilem i załozyłem wzmak SONY XM-10020 do owych glosników HELIX Dark Blue 62.1i klijentowi sie nie podoba wiec wzmak odkupiłem ale mniejsza z tym! szuka czegos co zagra mu głosniej ciezko mi mu cos doradzic bo były wzmak do tych głosników to była górna półka ze starszej seri!!! chce miec głosnoc i zachowana czystosc dzwieku wiec moje pomysły sie koncza i najlepiej jak by nie przekroczył 350zł za uzywany!doradcie cos najlepiej link do alegggro!:)pozdro
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
wzmak do HELIX Dark Blue 62.1
Collapse
X
-
A może sobie klient uszy umyje albo do laryngologa pójdzie,
ja mam helixy pod radiem i na full nie słucham bo po prostu nie idzie wysiedzieć jest tak głośno, więc nie jestem w stanie zrozumieć jak można chcieć jeszcze głośniej. Dodam, że jeszcze mam suba.Wszędzie był, wszytko widział, na wszystkim się zna...
Wulgarny, przemądrzały to właśnie ja.
Skomentuj
-
to samo mówie ze nic nie da wymiana wzmka!jak załozy mocniejszy to tylko spali głosniki moze uda sie go namówic zeby pozostał przy tych helixach sam byłem ich posiadaczem i mi starczało na jakis czas teraz jest DLS ale mniejsza o to!tak sie zastanawiam czy jak doszla by dróga para owych głosników czy by to cos zmieniło???
Skomentuj
-
ten to faktycznie drogi! ja dałem 120zł mniej! teraz podepne drógi temat nie bede zakładał nowego szukam wzmak do zasilenia tylko sopranu kiedys miałem takiego starszego ale nie pamietam modelu była tu juz mowa o nim na forum ale mniejsza z tym! a na ten czas co byscie polecili tak za rosadne pieniadze powiecmy 200zł oczywiscie uzywany!niegdy nie kupywałem wzmaka do samych sopranów wiec nawet nie wien na co zwrócic uwage hehe! pozdro! a klienta moze uda sie namówic na drógi komplet i to chyba bedzie lepsze roozwiazanie! niz wymiana wzmaka!
Skomentuj
Skomentuj