Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zabudowa maluszka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

zabudowa maluszka

pokazywalem juz kilka razy maluszka mojego sasiada

zrobilem mu panele na drzwi

teraz zamarzyla mu sie zabudowa zamiast tylnej kanapy. poczatkowo chcial 2x8" ale jak przynioslem takie na przymiarki to sie okazaly za male i zle by to wygladalo

tak wiec wybor padl na 10"
    teraz pytanie jakie?

na wydanie jest powiedzmy 200zl
    tak wiec jak przegladacie allegro lub macie cos ciekawego w szafie to dajcie znac

do zasilania jest 4 kanalowy wzmacniacz o mocy ok 150-200w w mostku wiec lepiej zeby to byly slabsze glosniki
    mile widziane rowniez 8ohm zeby mozna bylo to latwo zasilic (nie zapominajcie o przodzie)

reszta sie zajme jak juz beda glosniki

Pawel S., a z stx-a nie mozna czegos dobrac?

Skomentuj

nadaja sie jedynie GDN 25-100-8 ale nie chce tego :???:
      za ciche itp itd

Skomentuj

ja kiedyś miałem w maluchu: tesle arx 16 i do tego suba na lw800, zasilanie z carpowera 200w 4ohm i wyginało dach a światła przygasały. Nie wiem czy jest sens ładowania nie wiadomo ile w malucha, silnik wyje niemiłosiernie, drzwi wygłuszyłem ale za to cala reszta wpadała w rezonans.

Skomentuj

http://www.allegro.pl/item1003211488...skotonowe.html podziekowania dla Plotera za podeslanie linka

Zamieszczone przez pan_pawel
          Nie wiem czy jest sens ładowania nie wiadomo ile w malucha, silnik wyje niemiłosiernie, drzwi wygłuszyłem ale za to cala reszta wpadała w rezonans.
          a czy jest sens pakowania kasy w malucha? oczywiscie ze nie! :P
          ale sasiad to fanatyk i inwestuje

Skomentuj

Hehehe Paweł tez znalem takiego fanatyka może nie odnosnie Fiata 126p co nagłosninia w takowym Fiacie i musze powiedziec ze całekiem fajnie to gralo! ja swojego czasu miałem zamatowane takie Alphard LW 100 A4 i powiem ze to starczało na fiacika!:)

Skomentuj

dla odswiezenia tematu
              MB Quarty graja bardzo dobrze i kolega jest z nich zadowolony (narazie gra jeden)
              plyty juz zamowione wiec moze w ciagu miesiaca cos zbuduje

Skomentuj

Koniecznie pokaż potem zdjęcia :)
                Takie małe pytanko... Czy ta rdza na boku fiacika to też element tego fanatyzmu? Takie dodawanie klimatu?

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
                  Czy ta rdza na boku fiacika to też element tego fanatyzmu? Takie dodawanie klimatu?
                  Tzw. Rat Style

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
                    Czy ta rdza na boku fiacika to też element tego fanatyzmu? Takie dodawanie klimatu?
                    tak, mi sie to nie podoba (bo byl bardzo fajny kolorek) ale kolega zaszalal...
                    Zamieszczone przez cursor
                    Tzw. Rat Style
                    nie do konca. rat style to robienie samochodu na wrak.
                    a tutaj mamy tylko rdze wiec "rust'a style"

Skomentuj

Szkoda że nie daliście dwóch AA, ładnie by zamiatało maluchem tylko z czego to zasilić bo maluchowska instalacja raczej by tego nie pociągnęła...

Skomentuj

Zamieszczone przez mihas66
                        Szkoda że nie daliście dwóch AA, ładnie by zamiatało maluchem tylko z czego to zasilić bo maluchowska instalacja raczej by tego nie pociągnęła...
                        Mam prośbę. Skończ już ubóstwiać tego STX AA. Nie twierdzę, że to zły głośnik, ale gdzie się da piszesz jaki to jest świetny głośnik, nawet w tematach gdzie ktoś ma większy budżet na sub i mógłby kupić coś lepszego.

Posłuchaj może innych, lepszych subów, a przekonasz się, że na tym STX'ie car-audio się nie kończy.

Skomentuj

ale jak ktos posiada i słuchał tylko STX to bedzie go zachwalał jak kolega mihas66 z tego wnioskuje a jest sporo lepszych subów w podobnym budrzecie :wink: co do fiacika to szalu nie trzeba zeby ruszyło szpachlem :razz:

Skomentuj

cursor sory chyba trafiłem w ten dzień :oops: dobra dawajcie yakuze to go rozniesie... :cool:

PS. AA ubóstwiam w przedziale do 300zł za nowy głośnik a powyżej już niestety wymięka więc jak by na to nie patrzeć rzadko kto ma więcej na głośnik do suba...

Skomentuj

Niestety 2x12" nie zmieści się...

Skomentuj

cursor sory chyba trafiłem w ten dzień
                                Daruj sobie takie teksty. Mnie się już rzygać chce jak widzę kolejny twój post gdzie zachwalasz te STX'y.
                                A do 300zł to nie jest jedyna słuszna opcja, znajdzie się jeszcze kilka innych głośników wartych uwagi i grających porównywalnie.

PS. AA ubóstwiam w przedziale do 300zł za nowy głośnik a powyżej już niestety wymięka więc jak by na to nie patrzeć rzadko kto ma więcej na głośnik do suba...
                                Ale to nie powód, żeby w każdym temacie gdzie się da pisać o tym.
                                Chociażby w tym. Kupił 2x10" mbquarta bo miało być tanio, a ty wyjeżdżasz, że szkoda, że nie kupił 2x STX AA. Te mbquarty może nie narobią tyle hałasu i nie rzucą tak mięchem jak ten STX, ale jakością przebiją je.

Skomentuj

Czaruję...
                                X