Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Rozbudowa systemu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Rozbudowa systemu

Witam,

mam pytanie odnosnie rozbudowy systemu car audio.

Obecnie zamontowany sprzet to Radio: JVC Exad lhx552, 2 wzmacniacze jbl cs60.4, glosniki przod Infinity Reference 6510 16cm, tyl to sredni od odciety od 500mhz , 2 suby jbl CS10 w bass reflexie.

Chcialbym nieco rozbdowac system bo nieco brakuje mi sceny muzycznej bo wszystko jakosciowo gra ladnie.

Czy mozna zastosowac cos w stylu jeden sub w BR drugi w Sealed i wrzucic jakies dodatkowe coaxiale 6x9 i odciac od 400mhz np jeden zabudowany w podsufitowke z tylu drugi na przod na deske? czy tez w tylnich drzwiach cos nieco innego zamontowac. dziury sa na 13cm i miejsce na tweetery. Auto Opel Astra 2.

Zamieszczone przez Camillo83
    od 500mhz
    Zamieszczone przez Camillo83
    od 400mhz
    :shock: czy tobie się coś nie pomyliło

scenę psują ci głośniki z tyłu.
    Dobrze dobrany system to dobry system przedni 2 lub 3 drożny w poprawnie wytłumionych drzwiach i sub w bagażniku ( ale i to nie konieczne). Dwa suba to już przesada a głośniki z tyłu są zupełnie nie potrzbne.
    Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

wlasnie dlatego napisalem co mam i prosze o porady.

przy tym sprzecie co jest napiszcie co i jak mozna by bylo zmontowac. oczywiscie lklukasz moge cosik wyjac i z tym luzik rownierz z zakupem nie bedzie problemu. tylko chce to sam zrobic ;D

Skomentuj

Camillo83, a drzwi masz wygłuszone?
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

tak, z przodu pomiedzy kartami a drzwiami gabka akustyczna do wygluszania wnetrz a w srodku mata akustyczna.

Skomentuj

Czaruję...
          X