Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Radio do 200zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Radio do 200zł

Witam, poszukuje radia do max 200zł z przesyłką.
    Takie aby w swojej cenie dobrze grało a przy tym miało gniazdo usb lub na kartę pamięci.
    Ma ktoś z forum coś do polecenia??
    Pozdrawiam.

[ Dodano: 2010-05-30, 19:00 ]
    Znalazłem coś około w tej cenie takie radyjka jak
    Radio Pionier DEH 1120
    Radio Pionier DEH 1100 MPB
    SONY CDX-GT25 CD/MP3 1-PRE-OUT AUX
    Kenwood KDC-3047G
    LG LAC-3900RN LAC3900 RN PILOT
    JVC KD-R312 AUX-IN CD/MP3 PRE OUT
    Jakieś opinie które wybrać?

A może Peiying PY-3118 ?

Skomentuj

Dość ciekawa propozycja. Dobrze to gra?

Skomentuj

Xomax XM-RSU202, na moje ucho ładnie gra, tani i wyjście na wzmacniacz w razie czego.

Skomentuj

Zamieszczone przez DJ Gilbertus
          Xomax XM-RSU202, na moje ucho ładnie gra, tani i wyjście na wzmacniacz w razie czego.
          Co do grania to nie wiem ale faktycznie tani. Po szukam jakie ma opinie... dzięki za propozycje

[ Dodano: 2010-05-30, 23:45 ]
          Teraz tak po opiniach śmigam i jak narazie to tej marki sprzęt ponoć często się psuje no ale i tak ludzie dają duże plusy

Skomentuj

Z tych wszystkich jestem za Kenwoodem.

A Tak po prawdzie, to bierz, które Ci się podoba, grunt, żeby to nie był totalny chinol jak koledzy polecają

Skomentuj

Bierz kenwooda sam mam model kdc-3044 i gra dość jak za takie pieniądze.

Skomentuj

Po długim namyśle kupilem Radio Pioneer DEH-2200UB.

http://www.pioneer.eu/pl/products/25...0UB/index.html
                Warto było za te pieniądze, tyle powiem.
                pozdro

Skomentuj

... za min 280zł. Dobrze że mogłeś dołożyć tylko po co było się zarzekać że absolutne max 200? Na pewno warte ceny.
                  ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

No i radyjko jutro ide oddać, grało jakieś 20minut aż tu nagle cisza. Jeszcze mi się nie trafił taki przypadek że coś tak szybko padło. A podłączone wszystko ok.

Wracałem autkiem z zakupów no i nagle ucichł.ehh...to dopiero sprzęt.;p nic się nie nacieszyłem.

Skomentuj

A jesteś pewny, że to radio, a nie bezpiecznik w instalacji?

Skomentuj

Rozebrałem wszystko i przejrzałem okablowanie, znalazłem przyczynę, Przy jednym przednim głośniku jest kostka która zwiera ze sobą kable po przez zaciśnięcie wkrętem. A jedna z tych śrubek była za długa i dotykała do masy"drzwi" gdzie we wzmacniaczu włączało się jakieś zabezpieczenie. Radio gra aż miło. :mrgreen:

Skomentuj

też miałem zwarcie do masy jednego z przewodów głośnikowych, radio grało normalnie nic nie było słychać tylko po około 10 minutach się wyłączało (zabezpieczenie termiczne) a całe było gorące że można się było popażyc :P a radio to jakies delco czy coś tam ale gra do dziś :P

Skomentuj

Czaruję...
                          X