Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wzmacniacz do 300zł Ale jaki ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Trochę późno się odezwałeś jeszcze pół roku temu posłuchał byś mojego AA u Pawła bo też jesteś z koszalina;p Tak czy siak sam się zdziwiłem że ten STX gra i nawet jak go pokazywałem kumplowi który nie wiedział ile on kosztuje i co to za firma to stwierdził że gra przyzwoicie i potem zaczą coś wymyślać czy to jakaś aplinka czy cholera wie co a jak mu powiedziałem STX to ten patrzył jak na debila bo pierwszy raz słyszał o STX a jak mu powiedziałem cenę to nie źle się zdziwił...

Skomentuj

Zamieszczone przez mihas66
      Trochę późno się odezwałeś jeszcze pół roku temu posłuchał byś mojego AA u Pawła bo też jesteś z koszalina;p
      spokojnie - buduje kolejnego :twisted:

Skomentuj

No i się naciołem kupiłem tego 4 kanałowego wzmaka hifonics podlączam w domu pod akumulator i dupa nie działa co teraz mam zrobić ? zgłośic do allegro,że gosciu oszukał czy jak ?

[ Dodano: 2010-06-23, 11:18 ]
        Naszczescie tylko zimny lut juz gra , 1 wrażenie naprawde pozytywne sporo mocy ma a i ta tylko na 10 V gra....

Skomentuj

Karol1991, i nawet nic do mnie nie napisales ze juz go masz?

a tak dla ubarwienia tematu...

Skomentuj

Myslałem,że internetu nie masz a na telefonie narazie bieda :/ Powiem ci,że jak narazie jestem zadowolony mihas66, Dzieki za dobra rade,tylko nie jestem pewien co do jakości tego wzmacniacza tranzystory koncowe to jakieś tipy....

[ Dodano: 2010-06-23, 18:04 ]
            Pózniej zrobie temat W czasie budowy....

Skomentuj

Ty daj fotki wnętrza tego hifona bo jestem niezmiernie ciekaw..

Skomentuj

karolu, co z tymi fotkami?
                no i kiedy robimy reszte? bo 10-11 lipca jest car audio show pod forum

Skomentuj

Czaruję...
                X