Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kłopoty z wbudowanym wzmacniaczem

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

kłopoty z wbudowanym wzmacniaczem

witam wszyskich jestem tutaj nowy wiec licze że mi pomożecie.
    pare dni temu kupiłem sobie taka skrzynke basową zamkniętą z wbudowanym wzmacniaczem firmy ltc BX110-41A wszystko ładnie grało do dzisiaj gdy jechałem autem i przestał grać gdy sprawdziłem co mu jest to nie gral tylko tak popierdywał nie wiem czasem czy nie bedzie to od tego że to jest nowa skrzynka i nie słuchałem muzyki tak głośno jak dzis sprawdzałem głośnik i działa ładnie ale wzmacniacz coś sie chyba przypalił więc moje pytanie to czy dało by sie go naprawić???? jeżeli tak to ile by to wyniosło??? czy może kupić nowy ?? ale jek nowy to gdzie taki kupić bo ciężko takie wzacniacze kupić. z góry dzieki za pomoc

oczywiscie ze da sie naprawic. drogie to nie bedzie - ale wg mnie nie warto :P

Skomentuj

dleczego nie warto???? bo mi zależy na nim bo w tej skrzyni jest zrobiony już otwur na ten wzmacniacz wiec wolał bym żeby jeszcze chwile pochodził w tej obudowie bo jak bym miał osobno wzmacniacz a osobno skrzynke to bym sobie nowy wzmacniacz kupił a tego bym nie naprawiał

Skomentuj

Zamieszczone przez rafał333
        bo jak bym miał osobno wzmacniacz a osobno skrzynke to bym sobie nowy wzmacniacz kupił a tego bym nie naprawiał
        no i to jest najlepsze rozwiazanie
        podlacz tak na pozyczonym wzmacniaczu a przekonasz sie dlaczego nie warto tego naprawiac :P

Skomentuj

Czaruję...
        X