Szukam glosnika basowego do swojego samochodu, a ze jestem na kilka tygodni w stanach
to chcialbym z tego skorzystac i kupic sobie cos po dobrych cenach.
Moj samochod to stary Jaguar, i niestety ma bagaznik oddzielony od komory pasazerow
metalowa sciana. Planuje zrobic zamknieta skrzynke w bagazniku, i wyciac w polce dziure tak
aby sam glosnik wystawal do komory pasazerow. Skrzynka glosnika wtedy musialaby byc w
krztalce litery L zeby nie zawadzac o zbiornik paliwa, ktory tez jest za tylna kanapa.
Czy moge zbudowac skrzynke w takim krztalcie bez zadnych obaw? Co do glosnika, mialem
na mysli Lanzara Max 12, ma podobno bardzo dobry stosunek ceny do jakosci ale
przeczytalem tez ze jego jakosc dzwieku jest nie najlepsza. Czy polecilibyscie mi cos w
podobnych cenach?
Slucham glownie "czarnych rytmow", czasem tez troche house.
Pozdrawiam :)
to chcialbym z tego skorzystac i kupic sobie cos po dobrych cenach.
Moj samochod to stary Jaguar, i niestety ma bagaznik oddzielony od komory pasazerow
metalowa sciana. Planuje zrobic zamknieta skrzynke w bagazniku, i wyciac w polce dziure tak
aby sam glosnik wystawal do komory pasazerow. Skrzynka glosnika wtedy musialaby byc w
krztalce litery L zeby nie zawadzac o zbiornik paliwa, ktory tez jest za tylna kanapa.
Czy moge zbudowac skrzynke w takim krztalcie bez zadnych obaw? Co do glosnika, mialem
na mysli Lanzara Max 12, ma podobno bardzo dobry stosunek ceny do jakosci ale
przeczytalem tez ze jego jakosc dzwieku jest nie najlepsza. Czy polecilibyscie mi cos w
podobnych cenach?
Slucham glownie "czarnych rytmow", czasem tez troche house.
Pozdrawiam :)
Skomentuj