Hejka, od pewnego czasu (6 miechow) rozgladam sie uważnie za sprzetem audio do mondziaka i ciezko mi wybrac cos konkretnego. Duzo poczytalem na forum o glosnikach, wzmakach i subach. Ostatecznie zdecydowalem sie na zestaw do mojego kombi - zestaw odseparowany na przod (moze byc pod wzmakiem) i sub na tyl. Pasazer zadowoli sie jakoscia glosnikow z radia:).
Chcialem uzyskac "cieply efekt" grania muzyki, nie zalezy mi na mega walniecu ze skrzynki tylko na cieplo grajacym basie i wyraznie i czysto grajacych glosnikach.
Auto juz w polowie wyciszone (podloga cala a drzwi beda za tydzien).
Dodatkowo musze dokupic radyjko bo fordowskie nie nadaje sie zupelnie do niczego..
Prosze Was o pomoc w zlozeniu czegos sensowego, z racji na wasza wiedze w tej materii :)
Sprzet moze byc jak najbardziej uzywany, slucham kazdej muzy..:)
Dziekuje z góry.
P.S Co sadzicie o wzmakach Harmana Kardona(model CA470E)?
P.S Co sadzicie o radyjku:Clarion DXZ868RMP - moge je tanio wychaczyc i tak sie zastanawiam tylko ten dotykowy panel mnie boli bo nie jestem ich fanem..
[ Dodano: 2010-07-16, 09:00 ]
Dobra Harman juz nie aktualny..
moze napisze Wam co ja bym wsadzil...
Chcialem uzyskac "cieply efekt" grania muzyki, nie zalezy mi na mega walniecu ze skrzynki tylko na cieplo grajacym basie i wyraznie i czysto grajacych glosnikach.
Auto juz w polowie wyciszone (podloga cala a drzwi beda za tydzien).
Dodatkowo musze dokupic radyjko bo fordowskie nie nadaje sie zupelnie do niczego..
Prosze Was o pomoc w zlozeniu czegos sensowego, z racji na wasza wiedze w tej materii :)
Sprzet moze byc jak najbardziej uzywany, slucham kazdej muzy..:)
Dziekuje z góry.
P.S Co sadzicie o wzmakach Harmana Kardona(model CA470E)?
P.S Co sadzicie o radyjku:Clarion DXZ868RMP - moge je tanio wychaczyc i tak sie zastanawiam tylko ten dotykowy panel mnie boli bo nie jestem ich fanem..
[ Dodano: 2010-07-16, 09:00 ]
Dobra Harman juz nie aktualny..
moze napisze Wam co ja bym wsadzil...
Skomentuj