własnie wiecej info to po japonsku czy w innych krzaczkach
kurcze chcialbym kupic jakies fajne radyjko do 600zl nie musi byc na mp3 moze byc deck firma tez nie koniecznie alpine choc ostatnio podlaczylem wlasnie alpine i gralo o wiele lepiej niz moje
moze cos ktos poleci w uzywce oczywiscie do tej kwoty wyglad jest niewazny
Proponuje radyjko marki kenwood gdyz mam takie z tym ze bez mp3,ale pieknie gra i jestem zadowolony.W tej cenie napewno sie zmiescisz.Za swoje czas temu dałem 700 zł.
jak wyżej, polecam alpinki generalnie serii CDA. Przy zamianie z jakiegoś seryjnego (lub noname) radia zauważysz ogormny przeskok w jakości dzwięku.
Aaa i za 600zł można śmiało kupić już jakąś używke CDA, które radzi sobie z MP3 :mrgreen:
koleszka od tego alpine wycofal aukcje hehe pisal mi ze ma kupca za 1k i pewnie sie przestraszyl ze na aukcji pojdzie za 500 teraz bede polowal na to link
mialem to na chwile w aucie i bylem zadowolony
dziekuje wszystkim za porady
p.s. jakos nie moge sie przekonac do alpine troche za duzo jak dla mnie wysokich
pozdrawiam
[ Dodano: 2010-07-21, 13:25 ]
a moze cos takiego? link
p.s. jakos nie moge sie przekonac do alpine troche za duzo jak dla mnie wysokich
Zamieszczone przez palibrzuch
a moze cos takiego? Clarion DRX-9175R
Jakościowo wypada na pewno lepiej od 948, tyle, że możliwości mniej, bo nawet korekcji czasowej nie ma.
Gdybym miał kasę to sam bym je kupił, bo jest w dobrej cenie.
Zainteresowałbym się jeszcze beckerem jeśli góra w alpine Ci nie odpowiada.
jeszcze jedno pytanie
czt ten mi podejdzie? EQH 5100
Podejdzie, ale na sporą większą ilość ustawień nie licz, to nie imprint. Poza HPF, LPF, regulacją osobną dla kanału sub(normalnie 3 para to tylko non-fading) zyskujesz tylko EQ.
sluchaj może sie orientujesz jakich modeli mam szukac chodzi mi o procesory
Najwyższy procesor do tego clariona to DPH9300.
W instrukcji do tego lub do 9375 jest kilka innych wymienionych i opis dodatkowych funkcji, które się pojawiają.
Co do zmieniarki, to tak, musisz szukać takiej na c-bus. Ogólnie łatwiej i taniej taką kupić niż tą na cenet. Najmłodsze to te z serii x35(635, 1235, 1835), pierwsza liczba to liczba płyt, które wchodzą na raz(wielokrotność 6, bo na każde 6 płyt jest osobny magazynek)
dziekuje za info
w weekend dlugo sluchalem w aucie muzyki i powiem tak roznica jest bardzo duza oczywiscie na + choc wysokie i tak mam na -2 :) ale podoba mi sie
z tym prockiem do niego to nie wiem czy jest sens bo obecnie gra ladnie
mam u siebie utwardzone i obnizone zawieszenie i nie wiem czy to jest problemem poniewaz jak wjade w dziure tylko musi byc duza to wyskakuje mi ERROR3
zapomnialem chyba troche jak to jest z plytami bo ciagle tylko usb
pozdrawiam
Skomentuj