Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Cinquecento głosniki 10cm pod maskownice

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Cinquecento głosniki 10cm pod maskownice

Witam. Poszukuję głośników do cinquecento o średnicy 10cm najlepiej 2 lub 3 drożnych,ale muszą się one zmieścić pod oryginalne maskownice no i przede wszystkim uzupełniać górne pasmo bo w bagażniku mam stx 22/200/4sc :) obecnie mam jakieś dax 10cm 2drożne no i to jest totalna porażka. Max mogę wydać 120zł.

myślałem nad magnat 102 ok 59zł lub jakis odseparowany boschmanna ok 80zł

co wy nato?

Widziałem dziś używki Infinity ref 4012i , coś tam teraz ok 29zł stoją, więc trzeba abo się dogadać albo przypilnować :) . Mają dość fajny tweeter jak na coaxy i gość pisze że miał je w SC > ja polecam.

Skomentuj

No ale czy wejdą pod maskownice do cc??

[ Dodano: 2010-07-24, 23:05 ]
      gdzieś czytałem że pioneery 10cm ts1002i wchodzą czy to prawda??

Skomentuj

A nie lepiej kupić jakieś np. Tonsile 10cm(nie koaksy, a jak już to z tubką wysokotonową) i dołożyć jakiś wysoki na słupek(np. Mission z allegro)?

Skomentuj

Też by szło. Hmm nowe Tonsile widziałem ale tylko 2drożne. Może boschmanny
          np takie z alledrogo (numer 1155210603) lub pioneery ts g1011i (numer 1150708109 i do tego tweetera

[ Dodano: 2010-07-25, 09:10 ]
          Te tonsilki nowe oglądałem w sklepie z car audio niedaleko miejcowości mojego zamieszkania kosztowały 80zł

Skomentuj

Zamieszczone przez tomeek2207
            Może boschmanny
            np takie z alledrogo (numer 1155210603) lub pioneery ts g1011i (numer 1150708109 i do tego tweetera
            Skoro daxy to była totalna porażka, to czemu zakładasz, że boschmann lub pioneer będą lepsze?

Za niedługo będę mieć koaksjale 10cm Phase Linear. Jeśli jesteś z Wodzisławia Śląskiego, to zapraszam, podłączymy u ciebie i sam ocenisz jak to gra.

Skomentuj

tomeek2207, a ile masz na to kasy?
              bo kolega ma na sprzedaz bardzo dobry zestaw 10cm + tweeter intertechnika. normalna cena to 100E. teraz jest w promocji za polowe tego

Skomentuj

Myślę że ok 90zł-100zł.

Skomentuj

no to ja juz nie mam pomyslu :???:
                  moze ARN 100? do tego mission z allegro za 10zl i powinno to jakos zagrac

Skomentuj

A może magnat 102edition hmmm bo na tył mam kupione 693editon to na przód te 102 i bedzie komplecik??

[ Dodano: 2010-07-27, 17:46 ]
                    Ano kolega amdr dobrze zauważył że się budżet zmniejszył:) bo kupiłem magnaty 693 edition

Skomentuj

Jesli magnat to Car fit,prawie identyczna cena .

Skomentuj

jak dla ciebie wazniejsza jest "marka" a nie brzmienie to kupuj to co ci sie podoba

Skomentuj

Po co ma mu się wizualnie podobać jak i tak pod maskownice idzie :mrgreen:

Skomentuj

bo na nic innego nie zwraca uwagi ;]

Skomentuj

niech weźmie i te magnaty bo zakup tylnych głośników już był pomyłką to niech z przodu będą podobnie brzmiące.
                              ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Mam już głośniczki założone i gra to całkiem przyjemnie.Ale mam w bagażniku suba na stx 22/200/4SC i nie bardzo wiem czym go zasilić bo nie chce radia spalić. Macie może jakieś pomysły czym to zasilić?? Może byc używka no i ma być tani przedewszystkim Może peiying 1x80wat rms, da rade?? proszę pomocy!!!

Skomentuj

A dane głośnika czytałeś? Chyba nie.
                                  Power MLS/1h (RMS) 200 (35-3000 Hz) W
                                  Power Handling AES (RMS) 140 (35-3000 Hz) W
                                  No to teraz wiesz czy peiying da radę.
                                  Atakuj Blaupunkta GTA 200, 2100 czy coś podobnego, albo zagadaj do LightSound'a, pewnie ma coś na handel.

http://allegro.pl/item1185698565_sinus_live_502.html
                                  http://allegro.pl/item1183521181_uzy...punkt_jbl.html
                                  http://allegro.pl/item1181081902_mag...4x90_watt.html
                                  http://allegro.pl/item1181760924_wzm...750_watts.html
                                  http://allegro.pl/item1182694144_wzm...50_2x200w.html
                                  ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Czaruję...
                                  X