Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

sprzet do robienia hałasu

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

sprzet do robienia hałasu

witam znajomy prosi zebym skapletował sprzet do jego auta ustawia sie bardziej na hałas niz na jakosc stwierdził ze chce aby najpierw było go słychac a potem widac w aucie nie ma nic czyli potrzebne wszytko radio kable głosniki wzmacniacze itd auto to golf 3
    kasa jaka mozemy wydac to 2000 plus minus czekam na propozycje Pozdrawiam :wink:

Jakoś mnie ten golf 3 nie zdziwił...

Oto proponowana procedura kupowania: kup głośniki na przód, na tył, wzmacniacz, tuba, następnie powtarzaj procedurę aż skończy się kasa. Hałas będzie, pełny bagażnik i szacun w wiosce. "So laud that pussy starts clapping". Co za różnica co kupisz... :evil:
    ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

a ja bym zaczął od porządnego suba w bagażniku po to, żeby móc sprawdzić gdzie plastiki i blachy pierdzą. Wtedy można zacząć eliminować te miejsca, bo chyba nie chcesz, żeby cała wioska się śmiała, że zamiast bum bum to słychać w oddali pierd pierd jak lata np. tablica rejestracyjna? No i dobre wrażenie robiłaby naklejka na tylną szybę POWERBASS, czy jakieś inne 2000WATT :P

A tak naprawdę to powiedz temu koledze, żeby tak ze 100razy przemyślał, czy naprawdę tego chce. Podejrzewam, że szybko mu się znudzi takie kozaczenie przed innymi, a zacznie go kłuć w uszy. W golfie wszystko będzie pierdzieć. I w środku i na zewnątrz.

Skomentuj

panowie, nie przesadzajcie
        to ze ma byc glosno to wcale nie znaczy ze bedzie zle
        zestaw waveroc + seas mial byc na jakosc a zaglusza wiekszosc zestawow glosnikowch jakie do tej pory slyszalem :P (efektywnosc robi swoje)

emil007, faktycznie mozna zaczac od suba
        2xSTX GDN AA + 1kW peiying (czy jak to sie pisze) to juz ok 1000zl (ze skrzynia itp)
        zostaje ci 1000zl na radio, glosniki na przod, wzmacniacz na przod i kable
        od biedy mozna wsadzic 2 zestawy helixow
        lub jak ma byc jeszcze taniej to w cala polke ARZty :twisted:

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          emil007, faktycznie mozna zaczac od suba
          2xSTX GDN AA + 1kW peiying (czy jak to sie pisze) to juz ok 1000zl (ze skrzynia itp)
          zostaje ci 1000zl na radio, glosniki na przod, wzmacniacz na przod i kable
          od biedy mozna wsadzic 2 zestawy helixow
          lub jak ma byc jeszcze taniej to w cala polke ARZty :twisted:
          też myslałem nad takim zestawieniem o STX AA sam takiego posiadam w domu i nie jednego juz zakladalem w aucie myslałem tez nad lanzarem max pytanie który bedzie lepszy słyszałem oba ale nigdy lanzara na maxa nie testowałem no i piec chyba bedzie własnie taki a poza helixami co bys polecił?

Skomentuj

tak Pawel S., ma rację, ale kupić sprzęt to akurat przy takim autku i wymaganiach to najmniejszy problem. Sam po dziś dzień walczę z pierdzącymi elementami w aucie. Najgorsze jest to, że jak z jednym się uporasz, to w innym miejscu plastiki zaczną trzeszczeć i tak w kółko. Niekończąca się robota. Jak chcesz, żeby cię było słychać to radzę jakieś głośne przody kupić bo średnie i wysokie mocniej słychać niż suba i nie pierdzi.

Skomentuj

sony X-plode xD

To jest marka która mnie się od razu nasuwa do robienia popisówek:)
              Widziałem ostatnio samochód, w którym właściciel wywalił gazetniki (kieszenie) tylko po to żeby się dało założyć maskownicę x-plda bo w fabryczne miejsca nie wchodzi xD

(+ do tego była półka z mdf-u i na niej 2x 10" podłączone do jakiegoś wzmaka magnata 2x50 max xD - gwoli ochrony uczuć estetycznych pomijam opis reszty auta)

Fakt robiło burdel nieziemski - ale tylko tyle.

Skomentuj

bez trzęsącego się bagażnika od "basu" nie może się pokazać na dzielni, no co ty wyśmiali by go

Skomentuj

Łyszka sprzęt w moim dresiku to spokojnie

dwa razy więcej niż jest wart :wink:

Ale trzeba mieć jakiegoś hoopla żeby była odskocznia.

Skomentuj

Czaruję...
                  X