Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

SPECTRON SP-A4150 lub inny wzmacniacz do 200 zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

SPECTRON SP-A4150 lub inny wzmacniacz do 200 zł

Witam serdecznie poszukuję niedrogiego wzmacniacza jak w temacie - do 200 zł.
    Mam możliwość zakupu wzmacniacza SPECTRON SP-A4150 za kwotę troszeczkę niższą niż 200 zł.
    Poszukuję wzmacniacza do zasilenia zestawu przedniego - GMS 960XT wraz z GMS 25CT oraz skrzyni, którą także zamierzam kupić.
    W związku z tym jakie są wasze opinie drodzy forumowicze na temat Spectrona? Czy w cenie do 200 zł dostanę coś lepszego 4ro kanałowego? Oraz jaką skrzynie polecacie (także do 200 zł)? Może GMS 250? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam

a moze macrom m2a_490?

http://www.testberichte.de/test/prod...90_p69091.html

wiem kto takiego sprzedaje, ale trochę zawyżyłby budżet. Skrzynia do 200zl to może być jakis emphaser impulse bo po tyle chodzą, a gra to całkiem przyjemnie.

Skomentuj

Jak wspomniałeś o Spectronie to mam SPA 4000L za 150pln ( 4x75rms) albo Axtona C609 5 kanałów 4x50rms plus 150rms na suba przy 4 ohmach za 300pln.

Skomentuj

GMS 250 podobno fajny na poziomie Hertza 250, ale brak parametrów TS, pytałem u producenta i cisza, albo to taka chińszczyzna albo taka dupiata obsługa w firmie. Któryś sprzedawca oferował skrzynię z tym głośnikiem, zapytałem jak ją dobierali, czy na słuch czy na czuja i też cisza.
        Z opinii jednego gościa na forum elki wynika, że pod radiem GMS 960 gra lepiej niż Helix DB62.1, natomiast ze wzmacniaczem Helix jest dużo lepszy. Nie ma co liczyć, że lepsze zasilenie przodu zauważalnie przełoży się na brzmienie. Inna sprawa, że używane 4-kanałówki są niewiele droższe niż 2.

p.s. widzę, że tym pytaniem obłożyłeś połowę forów internetowych, co drugi wynik google o spectrona to twoje tematy :mrgreen:
        ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Czaruję...
        X