Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Proszę o strasznie szybka pomoc 165 mm do jutra!

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Proszę o strasznie szybka pomoc 165 mm do jutra!

Witam

Mam bardzo szybkie pytanie, jutro jade po zestaw głosników jako że biore go na raty bo moi poprzednicy blue mkII skończyły zywot. Mam do wyboru tylko 3 opcje i nie będzie więcej a chce kupić jutro bo obejmie mnie pewna promocja i te cholerne raty

do wyboru mam:

Głośniki HERTZ ESK 163L.3 KIT
    Głosniki Hertz HSK 165.4
    Głosniki Hertz DSK 165
    Głośniki JBL GTO 6508C
    Głośniki BLAUPUNKT Vc 652
    i jeszcze jakiś model Infinity reference

wiem że głosniki może nie są wysokich lotów i rozstrzał jest straszny ale prosiłbym o podanie jakiejś sensownje kolejności od najlpszych do kartonu żebym wrazie braku jakiegoś modelu mógł wybrać

te głośniki będą podpięte pod nieciekawy wzmacniacz:
    CLARION APX2121E i radio Clarion 588
    mam też wzmacniacz protovision reality 264, ale jest on w ciągłej naprawie nie wiem czy wróci... ( drzwi wytlumione )

Proszę bardzo o porade ponieważ jak widać nie mam czasu a z tego zła chce wybrać jak najlepiej.

Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje za szybką pomoc

Zamieszczone przez incognito89
    Głosniki Hertz HSK 165.4
    numer jeden z tych które podałeś jak dlamnie, chociaż osobiście wożę w samochodzie DEGO PO-650 :razz:

Skomentuj

Głosniki Hertz HSK 165.4

numer jeden z tych które podałeś jak dlamnie, chociaż osobiście wożę w samochodzie DEGO PO-650
      zgadzam sie z moim imiennikiem :mrgreen: chociaz faktycznie wysokich lotów to głośnik nie jest, ale na początek jak złoto pasuje.

Skomentuj

incognito89, chcesz zrobić zakupy w sklepie nie dla idiotów?
        wybierz sobie jakikolwiek zestaw głośników dam ci 10% zniżki.
        niestety płatność tylko gotówką i nie może być na raty.
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

zrobiłem tam zakupy pierwszy raz i w stosunku co do allegro wyrwałem 100 zł, wieć tym razem się role odwróciły

kupiłem esk bo był to najrozsądniejszy wybór z ich "wielkiego asortymentu"

jest ok głośniki fajnie graja lecz wkurza mnie że tak wysoko porprzednie mk blue grały chyba kulturalniej, fakt zostawiłem sobie helixowe tweetki. Musze jeszcz coś pomodzić.

ps. na ustawieniu zwrotki +2 nie da się tego słuchać..

Skomentuj

O wygrzewaniu kolega słyszał? Oceniać zaraz po zakupie to jak chwalić szynkę, która jeszcze biega i chrumka.
            ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

słyszał i powoli a do przodu, ale ocena poszła jak poszła

Skomentuj

Tweetery Hertza mają opinię ostrych, ale to może zwrotnica Hertza tak kaszani dźwięk że Helixy piszczą? Spróbuj na helixowej, a tweeterki ze zwrotkami możesz puścić na aukcji, ktoś się skusi dla znanego logo.
                ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

w ramach sprawdzenia zapiołem tweetki ertza grał lepiej niż helixowe, jedak zostawiłem te helixowe bo mam je pod nie słupki przygotowane. Zwrotka poszła na -2 i jest ok. Teetki Hertza trafiły do leona pod zwrotki helixa bez wzmacniacza, gra to rewelacyjnie jeżeli chodzi o tweetki! jest pięknie miękko nic nie kłuje!

Skomentuj

Czaruję...
                  X