Witam
Mam bardzo szybkie pytanie, jutro jade po zestaw głosników jako że biore go na raty bo moi poprzednicy blue mkII skończyły zywot. Mam do wyboru tylko 3 opcje i nie będzie więcej a chce kupić jutro bo obejmie mnie pewna promocja i te cholerne raty
do wyboru mam:
Głośniki HERTZ ESK 163L.3 KIT
Głosniki Hertz HSK 165.4
Głosniki Hertz DSK 165
Głośniki JBL GTO 6508C
Głośniki BLAUPUNKT Vc 652
i jeszcze jakiś model Infinity reference
wiem że głosniki może nie są wysokich lotów i rozstrzał jest straszny ale prosiłbym o podanie jakiejś sensownje kolejności od najlpszych do kartonu żebym wrazie braku jakiegoś modelu mógł wybrać
te głośniki będą podpięte pod nieciekawy wzmacniacz:
CLARION APX2121E i radio Clarion 588
mam też wzmacniacz protovision reality 264, ale jest on w ciągłej naprawie nie wiem czy wróci... ( drzwi wytlumione )
Proszę bardzo o porade ponieważ jak widać nie mam czasu a z tego zła chce wybrać jak najlepiej.
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje za szybką pomoc
Mam bardzo szybkie pytanie, jutro jade po zestaw głosników jako że biore go na raty bo moi poprzednicy blue mkII skończyły zywot. Mam do wyboru tylko 3 opcje i nie będzie więcej a chce kupić jutro bo obejmie mnie pewna promocja i te cholerne raty
do wyboru mam:
Głośniki HERTZ ESK 163L.3 KIT
Głosniki Hertz HSK 165.4
Głosniki Hertz DSK 165
Głośniki JBL GTO 6508C
Głośniki BLAUPUNKT Vc 652
i jeszcze jakiś model Infinity reference
wiem że głosniki może nie są wysokich lotów i rozstrzał jest straszny ale prosiłbym o podanie jakiejś sensownje kolejności od najlpszych do kartonu żebym wrazie braku jakiegoś modelu mógł wybrać
te głośniki będą podpięte pod nieciekawy wzmacniacz:
CLARION APX2121E i radio Clarion 588
mam też wzmacniacz protovision reality 264, ale jest on w ciągłej naprawie nie wiem czy wróci... ( drzwi wytlumione )
Proszę bardzo o porade ponieważ jak widać nie mam czasu a z tego zła chce wybrać jak najlepiej.
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuje za szybką pomoc
Skomentuj