Wyobraź sobie, że ten RM pozamiatał wszystkie, a ilością basu(jak już tą miarą liczysz) to potrafi dorównać niejednej 10".
potwierdzam też go mam. Mała głębokość montażowa, mała skrzynia 8-10L i bardzo fajny bas. Jak pierwszy raz go słuchałem to nie wierzyłem, że w bagażniku nie ma czegoś większego.
lklukasz ja bym ładował dwie sztuki takie, ogolnie zastanawiam sie nad nim, ale to pewnie za jakiś czas bo musze amp jeszcze kupić jeden wtedy. GLOW zasilałby wtedy te basy z tyłu, 2x220W robiło by dobrze tym RM :) (podejrzewam ze przy 12V moc glow to jakies 160W na kanał) Skrzynka zamknięta czy BR??
cursor całe szczęście że parametry nie grają, bo jak zobaczyłem QTS na poziomie 0.9 w u-dim to się wystrachałem Tylko klozet. Głośnik za grubo 5 stów a takie parametry jak w chińskim no name
cursor patrzyłem na strone producenta, każdy typ obudowy ok, co dziwi... Cena za jaką moge dostać dima 450zł... troche za dużo patrząc na to nawet jakby oferował wiele, cos tańszego jednak wole :) HX08SQ chyba jednak, bo mam za 400... Ew Mivoc XAW 210 za 300 jakoś. Cięzko coś wybrać jak się nie słuchało...
lklukasz dobrego basu nigdy nie za wiele a co do tego co mówisz, chce dać dwa dlatego że od razu zabudowa będzie przewidziana na dwie sztuki, ale do tego jeszcze daleka droga, ponieważ muszę wydać 1300zł na klocek+kable 300zł+zabudowa okolo 100zł+głośniki max 900zł wiec sam widzisz jaka cena wychodzi. Klocek który kupie nowy to STEG K2.02 i będę nim katował fronty u siebie a GLOW który posiadam i aktualnie napędzać bedzie przód pójdzie do subów Nie szukam dBdragu czy jakiegoś napierania w plery z tych głośników, po prostu chce mieć bas, mocny bas i zróżnicowany :) Bez mulenia, wiec klozecik jak najbardziej
lklukasz a czy 220W 4R nie starczy mu? (moc podana przy 14,4V, u mnie nie osiągalne bo mam max 14,1V przy wszystkich swiatłach 13,6V, przy 12V będzie miał z 160W na kanał zmostkowany)
cursor nowy. lklukasz powiedzmy że opcja przy 12V około 160W DF 200 przy 4R opcją satysfakcjującą powinien być. Dodam że będzie kondesator do tego 1F więc nie powinno być problemu z zasilaniem takich wymagających głośników
dan124 myślę ze za 600zł dwie sztuki może spokojnie puszczać, nówka 400, jak uzywka w dobrym stanie to pewnie pójdzie Ładnie wyczyscic z kurzu i na allegro :) Ja zebym miał 600zł wolne to kupiłbym inny wzmacniacz już :)
przepraszam za OT, ale byla dyskusja o mercedesach, mam w202 w kombii, planuje mds08 w BR, jak mysliscie czy kombii zmienia sprawe, czy dalej 8" to za mało?
Skomentuj