Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

jaki polecacie wzmacniacz do subwoofera clariona sw3013b

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Pawel S.
    tzn z kim?
    z gosciem co to montuje , i robi zabudowy

Skomentuj

gigaherc1991, pracowalem w takim zakladzie i rozmiawialem z wieloma ludzmi...
      wierz mi, wiekszosc z nich poprostu wciska kit byle tylko sprzedac to co maja na stanie
      a co do znajomosci marki lub konkurencji to znaja to tylko z katalogow i szkolen. dlaczego? bo najzwyczajniej na swiecie nie maja czasu na zabawe tym sprzetem...

Skomentuj

wiekszosc z nich poprostu wciska kit byle tylko sprzedac to co maja na stanie
        zdaje sobie sprawe , macie link http://www.proficaraudio.pl/ chce cie sprawdzcie , ocencie

Skomentuj

gigaherc1991, lepiej dla ciebie bede jak juz nic wiecej nie bede pisal

Skomentuj

Pamiętam tego Uno z Borek.

O rany ciężko nawet teraz mi to opisać :lol:

Skomentuj

jak wszystko skompletuje napisze wam jak to gra ,

Skomentuj

gigaherc1991, tylko nie mysl ze znowu sie czepiam...
                ale obojetnie jakby to nie gralo to i tak bedziesz zadowolony bo nie masz porownania. zawsze pierwsze audio obojetnie jakie nie jest wydaje sie super

Skomentuj

zawsze pierwsze audio obojetnie jakie nie jest wydaje sie super
                  Świeta racja i tak bedzie miał uśmich od ucha do ucha :razz:

Skomentuj

Wracając do opinii na temat Peiyinga to 2H30R aktualnie zasila u kumpla Cerwin Vega Hed 12S(12" 4ohm jedna cewka) w br i radzi sobie z nim bardzo dobrze. Sub nie gubi się przy szybkim bicie, potrafi kopnąć, więc nie skreślałbym tego wzmacniacza do taniego grania jest dobrą opcją, ale tylko do zasilenia subwoofera.

Skomentuj

wiem ze niemam porownania ,bo to moje pierwsze c-a , ale kazdy ma mniej wiecej jakas umiejetnosc oceny , odsluchujac sprzet ,

[ Dodano: 2010-11-03, 20:46 ]
                      i temat mozna w sumie zamknac , gra lepiej niz trzeba ,i odpowiednio mocno,na zewnatrz nieslychac a slychac w srodku

Skomentuj

Czaruję...
                      X