Witam :)
Zmagam sie z problemem zlozenia takiego przyzwoitego CA do mojej Hani. Konkretnie co mnie interesuje:
- scena przod ( jakies dobre glosniczki 165 mm )
- wzmak ( 4 kanalowy do pozniejszego suba )
- radyjko
-( w pozniejszym czasie planuje jakiegos suba )
Ogolnie w temacie CA bardzo kuleje i nie chcialbym kupic czegos co poprostu totalnie ze soba nie bedzie wspolgralo. Muzyka jakiej bede sluchal to zapewne Rege, house, rap ( ten desen ) . Nie interesuje mnie lupanie zeby drzwi pracowaly na boki i zeby z km bylo slychac ze jade, ale ladny czysty dzwiek i soczysty bas. Chce to sciagnac z USA ( mam taka mozliwosc poprostu) zastanawiam sie caly czas nad radiem czy by nie kupic w PL ( brak RDS i problem z odbieraniem stacji radiowych ;/ )
To tak radio ku ktoremu sie sklaniam to:
ALPINE IDA-x303 / ALPINE IDA-x305
moze jeszcze z Kenwooda z serii KDC ?
wzmacniacze ktorys z tych (ze wzgledu na ceny ):
Kenwood KAC-8404 (wyszedlby mnie z +/- 350 zl)
Kenwood Kac-8405 (wyszedlby mnie z +/- 300 zl )
Alpine MRP-F300 ( wyszedlby mnie z +/- 390 zl )
Crunch Ground Pounder GPV1600.4 ( wyszedlby mnie z +/- 300 zl )
Glosniki ( wiem ze morele najlepiej lub hertzy ale ciezko z tym ;/ gdyz glosniki tez z usa chce sciagnac a tam widze to srednio popularne ;/ )
Alpine Type-R SPR-17C ( niby zadowoleni CI co kupili... po 85$ alledrogo: 350 zl)
Alpine Type-R SPR-17S ( po 133 $ ) na alledrogo widze je po 999 zl
Infinity Reference 6030cs ( 100 zl roznicy )
Co o tym sadzicie ? Graloby to w kupie ze soba jakos ladnie ?
( tak oczywiscie drzwi beda wygluszone i kabelki kupione )
Prosze o opinie :)
Zmagam sie z problemem zlozenia takiego przyzwoitego CA do mojej Hani. Konkretnie co mnie interesuje:
- scena przod ( jakies dobre glosniczki 165 mm )
- wzmak ( 4 kanalowy do pozniejszego suba )
- radyjko
-( w pozniejszym czasie planuje jakiegos suba )
Ogolnie w temacie CA bardzo kuleje i nie chcialbym kupic czegos co poprostu totalnie ze soba nie bedzie wspolgralo. Muzyka jakiej bede sluchal to zapewne Rege, house, rap ( ten desen ) . Nie interesuje mnie lupanie zeby drzwi pracowaly na boki i zeby z km bylo slychac ze jade, ale ladny czysty dzwiek i soczysty bas. Chce to sciagnac z USA ( mam taka mozliwosc poprostu) zastanawiam sie caly czas nad radiem czy by nie kupic w PL ( brak RDS i problem z odbieraniem stacji radiowych ;/ )
To tak radio ku ktoremu sie sklaniam to:
ALPINE IDA-x303 / ALPINE IDA-x305
moze jeszcze z Kenwooda z serii KDC ?
wzmacniacze ktorys z tych (ze wzgledu na ceny ):
Kenwood KAC-8404 (wyszedlby mnie z +/- 350 zl)
Kenwood Kac-8405 (wyszedlby mnie z +/- 300 zl )
Alpine MRP-F300 ( wyszedlby mnie z +/- 390 zl )
Crunch Ground Pounder GPV1600.4 ( wyszedlby mnie z +/- 300 zl )
Glosniki ( wiem ze morele najlepiej lub hertzy ale ciezko z tym ;/ gdyz glosniki tez z usa chce sciagnac a tam widze to srednio popularne ;/ )
Alpine Type-R SPR-17C ( niby zadowoleni CI co kupili... po 85$ alledrogo: 350 zl)
Alpine Type-R SPR-17S ( po 133 $ ) na alledrogo widze je po 999 zl
Infinity Reference 6030cs ( 100 zl roznicy )
Co o tym sadzicie ? Graloby to w kupie ze soba jakos ladnie ?
( tak oczywiscie drzwi beda wygluszone i kabelki kupione )
Prosze o opinie :)
Skomentuj