Witam, ponieważ zostało mi troszkę pieniążków z prezentów postanowiłem jeden sprawić sobie :)
Auto to citroen zx, zabudowa i wytłumienie w drzwiach od dłuższego czasu już jest - zabudowa przygotowana pod 13 cm głośnik tak jak było standardowo wiec tu żadnych zmian nie będzie.
Kwota jaka dysponuje jest niewielka bo ok 450zł (system na przód auta, sub do bagażnika i jakiś wzmacniacz :))
W grę wchodzi też używany sprzęt, ponieważ samochodem przewożę sporo rzeczy liczy się dla mnie miejsce w bagażniku.
Co do muzyki jaka słucham to raczej wszystko po troszku - co mi wpadnie w ucho :)
Pogrzebałem troszkę po necie i znalazłem takie propozycje:
przód
GMS 950 ok 140zł
SPEED 1300 - ok 170zł
Bas
GMS 250 w ob zamkniętej ok 25L - 100zł
podobno dość łatwy do napędzenia
Wzmacniacz
??? - najlepiej 4 kanałowy, używany :)
okablowanie mam.
Radyjko chwilowo jakieś niefirmowe z usb które na początku roku wymienię na coś bardziej przyzwoitego :)
Proszę o jakieś rady co można jeszcze zmienić, jaki wzmacniacz szukać.
Auto to citroen zx, zabudowa i wytłumienie w drzwiach od dłuższego czasu już jest - zabudowa przygotowana pod 13 cm głośnik tak jak było standardowo wiec tu żadnych zmian nie będzie.
Kwota jaka dysponuje jest niewielka bo ok 450zł (system na przód auta, sub do bagażnika i jakiś wzmacniacz :))
W grę wchodzi też używany sprzęt, ponieważ samochodem przewożę sporo rzeczy liczy się dla mnie miejsce w bagażniku.
Co do muzyki jaka słucham to raczej wszystko po troszku - co mi wpadnie w ucho :)
Pogrzebałem troszkę po necie i znalazłem takie propozycje:
przód
GMS 950 ok 140zł
SPEED 1300 - ok 170zł
Bas
GMS 250 w ob zamkniętej ok 25L - 100zł
podobno dość łatwy do napędzenia
Wzmacniacz
??? - najlepiej 4 kanałowy, używany :)
okablowanie mam.
Radyjko chwilowo jakieś niefirmowe z usb które na początku roku wymienię na coś bardziej przyzwoitego :)
Proszę o jakieś rady co można jeszcze zmienić, jaki wzmacniacz szukać.
Skomentuj