Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

MDS 08 + skrzynka z mdf 22mm + laminat + golf III + lakier metalik

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

MDS 08 + skrzynka z mdf 22mm + laminat + golf III + lakier metalik

Jak w temacie. Skrzynia robiona pod wymiar do golfa III 3d, ok. 19,5l zamknięta (plus minus 0,5l) Z możliwością zamontowania tunelu, choć gra baaardzo ładnie pod r300-4 w mostku.

Ogólna grubość laminatu w ważnych miejscach ponad 1cm (ponad pół roku w aucie, wszystko grało i nie odpadało), wytłumione watoliną wnętrze, przewód 4mm^2 wewnątrz zarobione na bananowe wtyki, z zewnątrz także 2x przyłącze banan gniazdo. Całość klejona vikolem i skręcana. Możliwość postawienia w domu jak i w aucie np golfie mk3. Kilka fotek:

Last edited by Pawel S.; 09.01.2011, 10:23.

To lepiej od razu zamontuj tunel bo do tego glosnika 19,5l w CL to troche za duzo.
    Pozatym co za bezczelna reklama...

Skomentuj

ladna robota, nie ma co...
      Nie jest prosto taka obudowe zrobic. Duzo kombinacji, przymierzania i szlifowania. To ostatnie chyba jest najgorsze.
      Moje gratulacje!
      Aczkolwiek takie lakierowane "mydelniczki" troche wyszly z mody :)
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Świeci się jak psu jajka, ale generalnie podoba mi się.
        marcinsywala.pl
        Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Roboty sporo, widać że profi.
          Tylko nie mogę złapać koncepcji zabudowy... Są może fotki ukończonej zabudowy?

No i czemu w zamkniętej jak generalnie wiadomo że w B-R jest mu lepiej?
          low-END

Skomentuj

Zamknięta bo szczerze powiem podoba mi się dźwięk w takim wydaniu. Co do koncepcji to była pierwotnie inna niż teraz, tzn kiedyś całe auto w dermie, ale że jak słońce dowaliło na wakacje i klej tapicerski jakiś niby specjalny zaczął odchodzić to zaniechałem projektu bo szkoda było $$$... Teraz mam nowe koncepcje, a że firma zaczęła funkcjonować, mam sprzęt, warunki to i pomysłów więcej. Na chwilę obecną skrzynia ma trafić do domu w kąt na kolcach itp, do tego w tym stylu monitory lub do oddania po kosztach żeby na kolejny projekt było :)

Skomentuj

wfm_pl , rozumiem ze chcesz troche zarobic... ale na reklame trzeba zdobyc zgode Q!

moglbys zarysowac ta koncepcje z fotek? kompletnie nie mam pojecia jak chciales ukryc ta butle od gazu

Skomentuj

Podłoga miała być podniesiona tak że nawet wyjść ze skrzyni na kable nie miało być widać, na zawiasach żeby był dostęp do butli. na to wzmak pod pleksi żeby kabli nie było widać. Ogólnie wszystko było, ale tak jak pisałem wyżej koncepcja się zmieniła bo troszkę zły materiał wybrałem na to.

Co do reklamy.. podałem nie opisany link, ten kto chciał to wszedł, nie namawiałem, ostentacyjnie nie mówię że mam to i to, robię to i to, wystawiam to i to... czyli pod reklamę raczej aż tak to nie podchodzi. A skrzynia mówi sama za siebie jedynie

Skomentuj

Czaruję...
                X