Lightsound jak widziasz Pawel zrozumial a ty nie. Oczywiscie mowa o nowych bo znow beda niedomowienia. Mi osobiscie ten glosnik pasuje.
nie wiem czy nie zauwazyles ale ja tych glosnikow nie sprzedaje na forum. A jesli ktos chce bo akurat mam to oddaje po 4zl za tyle co kupilem. A na pierscieniach tez nie przycinam. Sprzedaje po tyle ile sam zaplacilem. Forum jest po to, zeby soobie pomagac a ty widze tego nie rozumiesz. Ja tu interesu zarobkowego nie prowadze.
Moze i ten canton tobie bardziej pasuje a mi pewnie nie bedzie pasoowal bo jest tytanowy. Ja nie lubie takiego dzwieku. Lubie dzwiek miekkiej kopulki i juz pewnie tak pozostanie.
Ja przedstawilem moje zdanie i napewno, go nie zmienie bo ty testowales go z innym glosnikiem.
bo chcesz rozreklamować missiona po to aby Ci się dobrze z pierścieniami sprzedawał ;
Moze i ten canton tobie bardziej pasuje a mi pewnie nie bedzie pasoowal bo jest tytanowy. Ja nie lubie takiego dzwieku. Lubie dzwiek miekkiej kopulki i juz pewnie tak pozostanie.
Ja przedstawilem moje zdanie i napewno, go nie zmienie bo ty testowales go z innym glosnikiem.
Skomentuj