Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

JVC G722 vs Clarion CZ200ER

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

JVC G722 vs Clarion CZ200ER

Znowu jestem na etapie kupna radia i znalazłem dwa egzemplarze, które mnie zaciekawiły. Które możecie polecić? O g722 znalazłem opinie że całkiem OK ale jeden był użytkownik który pisał że mu się wyłączało i strasznie grzało. Co do clariona to nic ciekawego nie znalazłem a z tego co słyszałem to bardzo dobra firma. Tylko że każda ma gorsze i lepsze modele.
    Z góry dziękuję za cenne informację
    Pozdrawiam

bierz clariona, bo tak:cool:

Skomentuj

Clarion zdecydowanie ma lepszą jakość dzwięku :P

Skomentuj

nie no panowie argumenty nie do podważenia...
        moze jak nie macie nic do powiedzenia to nic nie piszcie...!
        Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

yyy clarion, cena = jakości
          wytrzymałe, czysto gra, ładniej wygląda (ten model jvc kojarzy się mi z posiadaczami calajbry), usb na kablu, radio odbiera lepiej, szpara w panelu, więcej opcji rozbudowy
          starczy?

Skomentuj

Kupiłem clariona no i powiem że nie gra gorzej niż poprzednie JVC a nawet lepiej (bass tak samo, wysokie tony lepsze). Próbowałem sam pozmieniać ustawienia dźwięku i tych funkcji jest sporo ale i tak najlepiej gra na fabrycznych ustawieniach. Ale ma wadę jak odpalę auto i nie włączę radia to się świeci a drugie jak przełączam między folderami to pisze FOLDER 1 itp. a nie nazwę folderu jaką nadałem.
            Ogólne radyjko fajne i jak za 350zł to moim zdaniem ok. Zobaczę jak się będzie sprawowało po dłuższym użytkowaniu.
            Dziękuję za rady, pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez KORNAT Zobacz posta
              Ale ma wadę jak odpalę auto i nie włączę radia to się świeci
              przyciski same się świecą?
              jeśli tak to jest ok
              podłączyłeś je "do świateł"
              jak się świecą światła to i podświetlenie radia
              Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Tak same przyciski. U mnie jest tak że jak przekręcę zapłon to automatycznie zapala się podświetlenie licznika, el. szyb itp. Chyba masz rację bo jak dobrze pamiętam to w radiu był pin6 (chyba od podświetlenia radia).

Skomentuj

no to wszystko ok
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Trzeba by chyba wypiąć pin aby tak się nie robiło. Ale można się przyzwyczaić :) A jeszcze jedna niewielka wada, zbyt dużo kabli wystanie z tego radia i ciężko je upchnąć w konsolę. Ale mimo wszystko radio zasługuje na duży +

Skomentuj

Czaruję...
                    X