Jak powyżej, czyli w temacie. Zakupiłem nowy wzmacniacz JBL GTO 752 za 349zł"raczej wart swojej ceny prawda?" i prosze o dopasowanie suba z br do około 350zł który zagrał by ładnie w moim autku. Posiadam Corse B a o to ona:) : 
Wstawiłem już do niego zestaw Hertz DSK 165 które chodzą na Radioodtwarzaczu PIONEER Model DEH-2200UB.
Jeszcze jedno mam zapytanko dotyczące okablowania,czy przewody po prowadzić bezpośrednio od akumulatora i jakiej grubości do tego wzmacniacza powinny się nadawać i rodzaj kabla? To samo jeszcze zapytanie dotyczące przewodu do suba no i cinch idącej do radia które po prowadzę pod podłogą? Chcę was prosić o dobranie sensownych grubości...
Jak na takie auto to sądzę że dobrze nagłośni wnętrze ten wzmacniacz. Nie lubię warkotu trzeszczących blach, chcę mocno, głośno, przyjemny bass...:) Znajomy wstawił 4 głośniki w półkę do tego skrzynie z głośnikiem we wnętrzu skrrzyni - zapomniałem jak ten typ się nazywa.:p Gra okrutnie strasznie moim zdaniem, bo nic poza warkotem blachy i fargoleniem głośnika nie słychać. Za to innym znajomym się to podoba bo zajebiście głośno.
Parametry techniczne wzmacniacza:
Tryby pracy (kanały) 2/1
Moc przy 14,4V
Moc RMS, 4 Ohm 2 x 75 W
Moc RMS, 2 Ohm 2 x 110 W
Moc RMS, 4 Ohm 1 x 270 W
THD 0,07%
Stosunek sygnał/szum >108 dB
Pasmo przenoszenia 10Hz - 100kHz
Zwrotnica aktywna 32-320 Hz
Ustawienia zwrotnicy LP i HP
Filtr górnoprzepustowy 32 - 320 Hz
Filtr dolnoprzepustowy 32 - 320 Hz
Nachylenie zboczy zwrotnicy 12 dB/okt
Płynne podbicie basów +12dB przy 45Hz
Wymiary 310 x 264 x 53 mm

Wstawiłem już do niego zestaw Hertz DSK 165 które chodzą na Radioodtwarzaczu PIONEER Model DEH-2200UB.
Jeszcze jedno mam zapytanko dotyczące okablowania,czy przewody po prowadzić bezpośrednio od akumulatora i jakiej grubości do tego wzmacniacza powinny się nadawać i rodzaj kabla? To samo jeszcze zapytanie dotyczące przewodu do suba no i cinch idącej do radia które po prowadzę pod podłogą? Chcę was prosić o dobranie sensownych grubości...
Jak na takie auto to sądzę że dobrze nagłośni wnętrze ten wzmacniacz. Nie lubię warkotu trzeszczących blach, chcę mocno, głośno, przyjemny bass...:) Znajomy wstawił 4 głośniki w półkę do tego skrzynie z głośnikiem we wnętrzu skrrzyni - zapomniałem jak ten typ się nazywa.:p Gra okrutnie strasznie moim zdaniem, bo nic poza warkotem blachy i fargoleniem głośnika nie słychać. Za to innym znajomym się to podoba bo zajebiście głośno.
Parametry techniczne wzmacniacza:
Tryby pracy (kanały) 2/1
Moc przy 14,4V
Moc RMS, 4 Ohm 2 x 75 W
Moc RMS, 2 Ohm 2 x 110 W
Moc RMS, 4 Ohm 1 x 270 W
THD 0,07%
Stosunek sygnał/szum >108 dB
Pasmo przenoszenia 10Hz - 100kHz
Zwrotnica aktywna 32-320 Hz
Ustawienia zwrotnicy LP i HP
Filtr górnoprzepustowy 32 - 320 Hz