interesuje sie ktos sprzetem sprzed ponad dekady? chodzi o lata 90, 80, klasyki audio - wzmacniacze, radioodtwarzacze itd. jesli ktos posiada sprzet z danych lat podzielcie sie opiniami, wrazeniami, doswiadczeniem i porownaniami ze sprzetem terazniejszym
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
oLd ScHoOl - car audio
Collapse
X
-
mam radiobudzik z deckiem philipsa z lat 80 i powiem szczerze ze jakosc obioru to raczej pozostawia od zyczenia ale sciaga wszystko do okoła czasem jak policja przejedzie to burczy, jak dzwoni komórka to z 4 metrów tak pierdzi ze masakra, ale co najciekawsze to odbiera wszystkie stacje ogólnopolskie z palcem w nosie i jeszcze z 5 białoruskich a wszystko na mega hiper ekstra antenie skłądającej sie z 20cm drucika:) dzisiejszym odbiornikom troche brakuje do sprzetu epokowego. Mam porównanie z moim radiem sony w samochodzie co kur...a nawet ESKI nie łapie........
-
Zamieszczone przez dan124 Zobacz postaCały sprzęt CA mam retro.Co chcesz wiedzieć?
ja z retro mam alpinke 7844 i wzmacniacz dls/genesis b40Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez kat01 Zobacz postakur...a nawet ESKI nie łapie........
Skomentuj
-
lata 90te? Mam Audio Arta 120.2.XE Bardzo porządny piecyk na przody (w kategorii budżetowej) Nie zapomnę nigdy jak mi szczęka opadła jak go podłączyłem pierwszy raz (a miałem signata ROM1 hehe). Przepaść jakościowa w porównaniu do tanich wzmacniaczy za 100zł. http://amp-performance.de/275-Audio-Art-120-2XE.html
Kolejny piec z tych lat - Signat RAM3. Szczerze mówię nie udało mi się jeszcze go zmęczyć żadnym subem, chłopaki na http://amp-performance.de/157-Signat-Ram-3-MKII.html piszą o 700W!!! Piec ma niby 300W, ale z pewnością ma duży zapas mocy. Świetny klocek, tylko trochę zbyt miękki bas z niego jak na mój gust.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez malutkiz Zobacz postaa ja mam małą kolekcję złotych Sony XM, 3 x 4520 i 2 x 6020Zamieszczone przez malutkiz Zobacz postaclarion arx85..
nie sprzedawaj bo mają dużą wartość "dźwiękową"Juz mi sie nie chce...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez lklukasz Zobacz postaswietne klocki
nie sprzedawaj bo mają dużą wartość "dźwiękową"
a i ten mój kaseciak to arx 8570 rz
Skomentuj
-
Zamieszczone przez sianes Zobacz postaLightSound, ja mam Twojego Harmana...
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Noster Zobacz postasony xm- 10020
Skomentuj
-
Zamieszczone przez malutkiz Zobacz postaświetny sprzęt 8-) skąd go masz?
Skomentuj
Skomentuj