Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Civic 5D Hatchback (2001r.) - Nisko budżetowe Car Audio

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

I jak kabelki? :)

Jakie maty kupiłeś?

Co do radia, to właśnie tutaj się zacznie problem - nikt Ci nie poda najlepszego modelu, bo w sumie nie ma takiego, różne radia różnych producentów mają różne walory brzmieniowe, i je musisz dobrać osobiście do swojego zestawu. Ale trzeba od czegoś zacząć, i myślę że ten Pioneer jest jak najbardziej ok Jak nie będzie pasować - opiszesz co nie pasuje, czego oczekujesz i wtedy postaramy się dobrać coś odpowiedniego.

Skomentuj

Kabelki naocznie zaje...

a co do mat takie miękkie 8zł na allegro :P

DEH-9300SD <- kupie tego :P

Skomentuj

Zamieszczone przez DJ Gilbertus Zobacz posta
        a co do mat takie miękkie 8zł na allegro :P
        jezeli cenisz swoj czas i swoja prace to polecam dolozyc

Skomentuj

To poleć jakieś dobre maty a te najwyżej użyje na podkład pod panele podłogowe i nie będę słyszał sąsiadów xD

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S. Zobacz posta
            jezeli cenisz swoj czas i swoja prace to polecam dolozyc
            dokładnie tak
            To poleć jakieś dobre maty
            gms 04 lub stp
            Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

jesli chodzi o radio do 1k PLN to na strefie zagadaj to uzytkownika Kepke_23 (sprawdzony gosc) i handluje tylko radiami. A w twoim budzecie jesli mialbym kupowac 1DIN jednostke to wzialbym pod rozwage tylko te Alpine CDA-9835r lub CDA-9833r, Clarion 958 , Pioneer P88RS I/II , na kazdym mozesz ogarnąc aktywke, jesli chodzi o maty to tak jak lklukasz napisal GMS lub STP.

Skomentuj

Witam po dosyć długiej przerwie :P miałem kłopoty finansowe i musiałem zawiesić project.

Na dzień dzisiejszy pozostają mi tylko maty do kupienia. Napisałem do firmy która ma maty GMS-04 na sprzedaż i sprzedawca poinformował mnie że te maty, a konkretniej klej się popsuły niestety, co chwilę odchodzą i mi ich nie polecał.

Zacytuję:
                Witam serdecznie,
                Dziękujemy za zainteresowanie naszą ofertą. GMS 04 nie tak dawno prezentował bardzo dobry współczynnik cena/jakość. Jednak sytuacja uległa zmianie. Ostatnia partia, która przyjechała była praktycznie pozbawiona kleju. Ja będę wycofywal sie powoli z tego produktu, bo zaczynają w sieci pojawiać się negatywne informacje na ten temat i klienci zaczynają narzekać. Bez opalarki nawet nie ma co do nich podchodzić. Jezeli chciałby Pan produkt wysokiej jakości, to polecam zdecydowanie maty Dynamat - http://www.automelodia.pl/dynamat-xt...ulk-p-638.html. Cena tej maty w detalu to 99 PLN, ale mógłbym je Panu oddać za 75 PLN sztuka. Powodem tej niskiej ceny jest to, że mamy ostatnie 4 sztuki.To taki mercedes wśród mat. Kolejnym produktem, który odznacza się dobrymi właściwościami są maty STP. Będziemy je mieć od następnego tygodnia w swojej stałej ofercie. Mógłbym wtedy przygotować dla Pana jakąś dobrą ofertę. Jeżeli koniecznie chciałby Pan maty firmy GMS, to zdecydowanie należy pochylić się nad matą GMS06 XL - http://www.automelodia.pl/gms-06-xl-p-1366.html. Z oferty tego producenta to na ten moment najciekawsza pozycja. Jest to poziom tożsamy z STP. Ich cena detaliczna, to 69 PLN, ale mógłbym je Panu sprzedać za 59 PLN. Został mi ostatni komplet (4 sztuki). Sezon w pełni. Mamy sporo montaży i niestety zeszło prawie wszystko.
                Sprzedawca chyba żyje tymi matami :P następnego dnia napisał:
                Nawiazujac do informacji przekazanej w dniu wczorajszym. Juz
                zamowilem maty firmy STP, ktore beda u mnie we wtorek. Bedzie
                to linia STP Silver. Na 8 sztuk tego produkty, moglbym Panu
                zaoferowac cene 55 PLN/sztuka. Wysylka na nasz koszt. Produkt
                ten jest bardzo dobrej jakosci i nie posiada cech mat STP.
                Bardzo dobrze tlumi rezonans poszycia tapicerki i ma dobry
                klej.
                Maty STP Silver warte tych pieniędzy?

Apetyt rośnie w miarę jedzenia:
                Taki zestaw mnie kusi x2 (4 drzwi).

Budżet na maty dajmy te 600zł.
                Propozycje?

Skomentuj

za 600zl to wygluszysz drzwi dynamatem
                  i w to bym wszedl
                  Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Maty STP Silver warte tych pieniędzy?
                    Hmm wykleja się tym bardzo fajnie, w mojej opinii dużo lepiej niż GMSem 04 czy 06XL przy których idzie sobie pociąć ręce od silver maty. Noi klej dużo lepszy.

Ta cena przystępna na aukcji - ale lklukasz dobrze mówi, za 600zl na dynamacie wytargasz, licząc 99zł/matę - potrzeba 6szt na 4drzwi. Ale nie ma pianki :P Pianka to już grosze :)
                    Last edited by LightSound; 08.04.2012, 18:24.

Skomentuj

pewnie, ze mam :)
                      no ale nie wiedzialem, ze tu o 4 furtki sie rozchodzi...
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

STP Silver + GMS 02 na to stawiam :P

wyliczyłem 7 mat STP Silver (trzeba odliczyć ścięcie tylnych drzwi więc 6 powinno wystarczyć ale zapas w razie czego ;p)
                        natomiast 5 mat GMS 02 (albo coś źle porachowałem)

wychodzi około 550zł

Skomentuj

Czaruję...
                        X