Witam. Panowie chiałbym rbić suba tacie do samochodu. Chodzi o małą ciężarówkę Iveco. W Kabinie jest mało miejsca dlatego interesuje mnie bardzo mała skrzynka. Nie większa niż suby do zestawów 4.1 creativa i manty. Oczywiście najbardziej zależy mi na tym by wyszło mnie to na serio bardzo tanio. Głośnim mały nawet jakiś bubej który będzie pracował w Zamkniętej budzie. Nie chodzi o to by w samochodzie wytworzyć super ciśnienie, chcę jedynie aby troszeczkę poprawić dół pasma
Kolejny problem to radio... Chcę tego suba podłączyć jako jeden z tylnych kanałów a moc na ich wyjściu to 15W (Biedronka). Tatuś kupił radio by słuchać wiadomości, ale sam powiedział że zupełnie niema niskich tonów. Pomyślałem by zrobić coś co je delikatnie poprawi.
Potracicie coś zaradzić? zrobić małą skrzynkę jako sub czy lepiej załatwić dwa głośniczki i zrobić dwie skrzynki?
Kolejny problem to radio... Chcę tego suba podłączyć jako jeden z tylnych kanałów a moc na ich wyjściu to 15W (Biedronka). Tatuś kupił radio by słuchać wiadomości, ale sam powiedział że zupełnie niema niskich tonów. Pomyślałem by zrobić coś co je delikatnie poprawi.
Potracicie coś zaradzić? zrobić małą skrzynkę jako sub czy lepiej załatwić dwa głośniczki i zrobić dwie skrzynki?
Skomentuj