Witam.
Tysiąc lat jak tu nie pisałem.
Zakupiłem autko 2 miesiące Ibizke(6K 98R) 5 drzwiową tDkia.
Niestety poprzedni właściciel nic nie zostawił w niej grającego i na szybkości za nie duża kasę kupiłem radyjko sony gtx Xplode seri 2xxx nie pamiętam dokładnie .
Padły mi w tym momencie głośniki na podszybiu i nie ma co już grać.
Zdecydowałem że kupię na chwile obecną jakiś system odseparowany w cenie 250 - 300zł (brak funduszów na coś więcej na daną chwile). Na początku chciałbym zaznaczyć że do ocieplenia się na dworze samochodzik będzie grał bez wygłuszenia. Moja Ibiza jak wszystkie stare TDiki głośno pracuję silniki i na około trzeszczą wszystkie plastiki.
Co do wyboru to chyba będzie to komplet Helix B62C (do kupienia na miejscu w Kielcach) .
Albo czytałem też pochlebne informacje o :
Powerbass S-6C
SINUSLIVE SL165w
Ale proszę tu o jakieś podpowiedzi.
Co do dalszego ulepszania audio samochodu to będzie:
- sub na pewno MDS 08 + jakis wzmacniacz do napędu - bo raczej nie potrzebuje mocnego ciśnienia
- wygłuszenie drzwi
- kupienie lepszego radia
Zależy mi na tym żeby to był ekonomiczny pakiecik żeby nie ładować kasy w coś w którym i tak jest głośno.
Dzięki za jakieś propozycje !
Tysiąc lat jak tu nie pisałem.
Zakupiłem autko 2 miesiące Ibizke(6K 98R) 5 drzwiową tDkia.
Niestety poprzedni właściciel nic nie zostawił w niej grającego i na szybkości za nie duża kasę kupiłem radyjko sony gtx Xplode seri 2xxx nie pamiętam dokładnie .
Padły mi w tym momencie głośniki na podszybiu i nie ma co już grać.
Zdecydowałem że kupię na chwile obecną jakiś system odseparowany w cenie 250 - 300zł (brak funduszów na coś więcej na daną chwile). Na początku chciałbym zaznaczyć że do ocieplenia się na dworze samochodzik będzie grał bez wygłuszenia. Moja Ibiza jak wszystkie stare TDiki głośno pracuję silniki i na około trzeszczą wszystkie plastiki.
Co do wyboru to chyba będzie to komplet Helix B62C (do kupienia na miejscu w Kielcach) .
Albo czytałem też pochlebne informacje o :
Powerbass S-6C
SINUSLIVE SL165w
Ale proszę tu o jakieś podpowiedzi.
Co do dalszego ulepszania audio samochodu to będzie:
- sub na pewno MDS 08 + jakis wzmacniacz do napędu - bo raczej nie potrzebuje mocnego ciśnienia
- wygłuszenie drzwi
- kupienie lepszego radia
Zależy mi na tym żeby to był ekonomiczny pakiecik żeby nie ładować kasy w coś w którym i tak jest głośno.
Dzięki za jakieś propozycje !
Skomentuj