Siemka.Testował ktoś z was Re Audio SR12d4?Jak on się ma do JBL GT 5-12 pod względem ciśnienia i głośności(re ma być w br szczelina).Jaki wzmak do 500zł wybrać by dobrze kontrolował re?Dzięki za podpowiedzi i wskazówki.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Re Audio SR12
Collapse
X
-
Ja mam ten głośnik i się dosyć fajnie spisuje. Radziłbym ci spróbować najpierw klozeta, bo uwierz mi ciśnienia i zejścia to mu nie brakuje. To taki bardzo uniwersalny głośnik i wszystko potrafi zagrać. Te jego 300W jakie ma napisane nominalnie to raczej minimum jakie należy mu zapodać. Ludzie piszą, że potrafi przyjąć na klatę nawet i z 800W i nie narzeka. W każdym razie u mnie jest napędzany signatem RAM 3 mk2 i musiałbym chyba po jednym takim piecu na cewkę dać, żeby go rozruszaćJestem z niego zadowolony. Powiem szczerze, że spisuje się lepiej niż MDS10 DVC. Jak chcesz to mogę ci go odsprzedać kupiłem nówkę we wrześniu, razem z obudową, pudełkiem, gwarancja, paragon stan idealny. Pisz na PW. Wyrosłem już z głośnego słuchania muzyki i sub się u mnie "marnuje". Mam zamiar kupić MDSa 08 do kulturalnego grania i tak sobie będę jeździł
Upewnij się, że masz odpowiedni przekrój kabli zasilających i nie byle jaki piec to pozytywnie cię zaskoczy :)
-
Dzięki za odpowiedz.O prąd zadbałem.Kabelki + i - 50mm2 .Aku 74ah i altek 120A.Dałem kabel 16mm altek/aku więc elektrownia przygotowana.Narazie szukam opinii na temat tego przetwornika,jak się zdecyduję to dam ci znać.Czekam na inne opinie.Da radę znaleźć jakiś fajny wzmak 400w/4ohm z dużym DF by dobrze trzymał w ryzach tego re?Czym się różni poprzednia wersia od nowej?
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Master5 Zobacz postaCzym się różni poprzednia wersia od nowej?
Zamieszczone przez Master5 Zobacz postaDa radę znaleźć jakiś fajny wzmak 400w/4ohm z dużym DF by dobrze trzymał w ryzach tego re?
Skomentuj
Skomentuj